Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ve hoca son düzlükte aşırı çuvalladı neyse son 15 gün kaldı bakalım neler yapacaklar

Torreiraya alternatif 6
A class 8 no
Kanat oynayabilen 10 numara

Acillll

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kolpaciyi da unutmayalım herif Çarşamba Raşit geliyor dedi akşamına bjkye gitti
Screenshot_2023-08-15-23-25-13-458_com.android.chrome.webp

kalite sart zaha türklerle oynamak istemiyor, ne berkani hatta angelino bile cok kötü, bu gidisle gider bu adam cok mutsuz okadar belliki.
angelıno bugun harıka top oynadı neden kötuymuşş?..Valla çok yıldız görduk burası zahanın çiftliği degıl.icardi gıbı dunya yıldızı kimlerle oynadı bir defa mutsuz oldugunu görmedik..

Hala ziyech berghuis falan geçiyor, bu takımın 8 numara ihtiyaci var yav, hadi Erden toptan anlamıyor bilmiyor, Okan hoca nasıl müdahil olmaz ?

gecen sene raşidden önce roland sallai diye bir elemanı istemiştik almanyadan acaba tekrar onumu istiyoruz

Zaha işi ayarları bozdu, kim derse yalan der çokmu ihtiyaç vardı, hayır, Solda Kerem gayet iyiydi onuda bozduk. Tete işide Rasica kaybına neden oldu, çokmu ihtiyaç vardı, hayır. Nerden bakarsan bak tutarsız işler. İkiside kötü topçu değil ama zaten işleyen kanatlarımız vardı, derdimiz o değil di ki.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen öyle. kerem icardi rashica torreira 4lüsüne 2 tane kaliteli 8 ve 10 alıp kapatıcaktık transferi boş boş işlerle uğraştılar malesef.

Dusunuyorum da molde maci cok sakat. 50% şansimiz var. Takim hic hazir degil

Acaba orta saha transferini katilip katilmamaya göre mi karar verecez?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt