Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo giderken yerine tete alındı yedeğe de rashit alıncak dediniz, rashit gidince yerine tete alındı diyorsunuz

Zaniolo EPL'ye gitmek istiyormuş.

Okan Buruk'tan Rashica, Zaniolo, transfer sorusuna cevap: "Maç sonrası yeni yeni duydum. Çok fazla yorum yapmak istemem. Sağ kanatta opsiyonlarımız vardı. Zaniolo, Premier Lig'de oynamak istiyor. Saygı duyuyoruz. Kulübümüzün menfaatleri oluşacaksa bu iş olacak gibi.

Rashica’nın bölgesinde artık Tete-Barış rotasyonumuz var. Belki Yunus veya Morutan’dan biri de kalabilir.
Ayrıca Rashica’dan alacağımız mücadale ve oyuna enerji katma özelliğini orta sahaya getireceğimiz oyuncuyla da kapatacağımızı düşünüyorum
Kaldı ki Tete ve Barış da mücadaleden kaçmayan oyuncular.

Son düzenleme:
dua edınde seneye arap baharı devam etsın

zahayı 30 mılyona falan gonderelım

Yaw sokacam Rashicaniza yaw

Baska oyuncu mu yok daha Tete yi izlemeden Rashica ya üzülüyorsunuz. Rashica nin sart olmadigi bastan belliydi iyi bir kiralik dönemi gecirdi biraz skor katkisi yapti sezonun sonlarina dogru o da yok oldu.
Sorun zaten rashica degil en büyük sorun 8 ve 10 hala alinmamasi. Halbuki sezon bitiminde bunlarin eksik oldugunun belli olmasi.

peki size soru .. para sorun degil desem rasika nin yerine kim gelse ondan iyi olur dersiniz (yok artik ali sami desenizde paylasin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt