Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi ki istiyorum diyecek sonucta gecen sezon kullandigi bir oyuncuydu ve görüstügümüz biliniyordu. Istemiyorum mu diyecek.

Belki son anda bambaska bir alternatif olustu ve öyle bir karar alindi.

Belki Baturina tarzi hem kanat hem 10 oynayabilecek bir firsat geldi ayagimiza.

Bekleyip görmek lazim.

Rashica öncelik degil!!!
istiyorum demek başka önceliğimiz rashica demek başka. istemese daha yuvarlak cümlelerle geçiştirirdi

Hazard daha iyi olur!

Kardeş iyi diyorsun da sağ kanata Zaniolo alacak halimiz yok o şans bir defa gelir hayatta ki onu bile beğenmedi bu forum , gidip en gözde genç sağ kanat alamazsın ya potansiyeline ulaşmamış alacaksın ya yaşı gelmiş alacaksın yada potansiyelini yansıtamamış alacaksın yani sen bi isim söyle alabileceğimiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan bu kafayla 5. Hafta kovulur.

Takımı kanat transferi ile doldurdu orta saha transferine olursa bakılır diyor kafayı yemişler.

Sanırım berkanı filan yeterli buluyor allah sabır ver.

Ufak bir bilgi. Guendouzi bugün oynanan maça da 11'de başlamadı. Halbuki Kondogbia'da yoktu bugün. 3. alternatif konumuna düştü yani anlayacağınız Gündüz. Ayrılığı kesin ama Erden Timur'un burada devreye girmesi gerek.

Rashicanin yari bonservisine 4m € vermisler. Cok akillica ismi bu? Satsa da satamaz. Yarisi norwichde. Biz bonservis vermeden 25m€ degerinde oyuncu aldik. Daha önemli transfer 10 ve 8 olur, sezon basindan beri eksik olan yerler orasi. Elestireceksek bunu elestirelim.
Hic onemi yok. Gedson ve Rashicanin bonservisinin yuzde 50 sini ver bir sonraki satis icin ama senin takiminda oynasinlar. Hele ki Gedson. Yuzde 70 ini ver. Yeter ki sen de oynasin. Maaslari da cuzzi. Mantiga bak. Oyuncuyu kacirmak daha mi iyi? Gedson biz de olsa Lucas ile, su an kirmizi karti konusmuyorduk bile.

orta saha alamayacaksan öyle bir sisteme geçeceksin ki oliveyra, berkan falan parlayacak.. yapabiliyorsan hiç transfer yapma..

Okan Buruk: "Stoper bölgesi için direkt olarak oyuncu alacağız diye bir durum yok ancak transfer çalıştığımız bölgelerden birisi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt