Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha hala fırsat transferi bakıyoruz Avrupa transfer penceresi kapanınca diyor te Allahını yaa.

Ziyech oyalama gibi geldi bana

İsim belirtmezler bence

Okan Buruk yuvarlak konuşuyor. Ne desin adam yani. Yahu bu yönetimin orta saha almama ihtimali var mı sizce?

Ziyech konusunda maalesef Erden Timur'un kafayı takmış olması inandırıcı bir şey geçen sene de Sanchez istiyordu burada ne gerek var deniyordu Alexis gelmedi umarım bu da gelmez. Yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum saf kan 10 numara yerine mümkünse biraz defansif katkısı da olacak bir ofansif orta saha alınmalı.

beni linclemeyın ama

kaan ayhan<nelsson

ayagı kabız stoperden bıkkınlık gelıyor rakipte hep nelssona basıp bizi cıkarmıyor
Bu durumda başarılı bir post.Totalde nelson komple oyuncu ama sahamızdan çıkışı konusunda çok ciddi zaafı var üstüne de bekleyip rakibi daha da yaklaştırıyor.Erken hamle yapsa daha özgür olacakken.Bunu aşamadı diğer özellikler üst düzey tabiki.Aman Nelsonu da yemeyelim o kalsın bari

Artık umrumda değil pek, ortada bir planlama olduğunu da düşünmüyorum.

Genduzi falan da istemiyorum, bu saçma ikili orta saha düzeninde ondan da faydalanamayız.

Ilk 3 transfer Rashica, Icardi ve bir 8 no olmadiginda ben bizim planlamadan daha cok firsat transfer ve menajer örnekleri pesinde olacagiz diye düsünüyordum.

Sol beki temmuzun sonuna dogru geciktirsen bile, Kazimcan var diye fazla tepki olmaz di.

Ama 1-2 OS almak yerine, gidip daha Zamiolo kadrodayken 2 kanat almak plansizligin full kanitiydi bence.

Birde niye hep oyuncu x degil, ondan bir tik daha iyisinin pesinden kosuyoruz anlamiyorum. Hele o oyuncuyu anca transfer döneminin sonuna dogru alabilirsek. Niye bir kere gidip erkenden 1A yerine 1B tercihini almiyoruz? O adam digerinden 1,5 ay önce gelip takimla hazirligi gecirir, hemen formayi kapip direk iyi performans göstererek, takim direkt sezonun basindan ritmini yakalayabilirken, her mac Berkani ve herhalde yollanilacak Oliveirayi izliyoruz. Hem hocan 1,5 ay önce Tielemans, baska 8 no ve Rashica diye bagriyordu. Resmen adam yerine koyulmamis hocamiz.

Simdi üstüne yedegi olmayan Torreira CL Playoff maclarini kaciracak gibi duruyor. Bu kadar maas ödeyip CL yapamazsak ne yapacaklar? Transfer döneminin sonuna dogru ilk 11 oyuncusu mu satacaklar?

Hocanın transferle ilgili sorulara cevap vermemesi lazım artık. Kulüp politikası, konuşmuyoruz deyin geçin yav ayıp değil. Sezon başladı hala transfer soruları alınıyor 3 saat.

Hazır olmayan oyuncuları dolduracak takıma yine zaten hiç hazır değil takım tövbest

Galatasaray'ın kendine verdiği zararı kimse Galatasaray'a veremez
son birkaç günün sözü olsa gerek

forumca birden yöneticimizi ve hocayı satmamız ..
hocanın iletişim sıkıntısı...
birden oluşturulan güvensizlik ortamı

Yarına herkes muhtemelen sakinleşir ama insanların sinirlendiği konu bence haklı bir şey Rashica'nın ne vereceğini hepimiz biliyoruz gelecek oyuncu daha da iyi çıkabilir ama bu işin zıttı da var çok kötü çıkarsa rotasyonda ciddi vurgun yeriz biraz rotasyonda garantiye oynamak zorundaydık.

hocayı kayseri macından beri gergin goruyorum konusmalarına yansıyor sebebi ne bilmiyorum umarım toparlar ve lazyo macını alır

Kurulu takımın içine ettiler. Tek yapmaları gereken 1-2 adam gibi orta saha almaktı. Hatta angelinoya bile gerwk yoktu o durumda.

Takım çorba oldu iyice plansızlıktan, hele ligde çok zor kadro kuracağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt