Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem barış ve berkanın aynı anda ilk 11 de sahaya çıktığı takıma madridden barçadan cityden istediğiniz 8 topçuyu koyun o takımdan hiçbirşey olmaz.

Olay tam olarak bundan ibaret. Üçü de en fazla yedek olurlar şu oyunla. 90+5'de filan zaman geçirmek için oyuna girecek türde yedekler.

Okan hiç geçen sene ki okan değil bence zaha ve tete den o da rahatsız çünkü istemiyordu belli ki , bir isteksizlik var. Takım çok kötü bence böyle oynarsak ts ye yenileceğiz molde ye de eleneceğiz. Bakın görün. Ben takımdan hiç memnun değilim. Zaha dan hiç memnun kalmadım. Abi burası 5. Sınıf futbol ülkesimi saçma sapan hareketler. Düz basit oyna ne o hareketler. 75. Dk bir top kaptırdı hiç koşmuyor bile. Kadro planlaması rezil. Güzelim takımı mafettik. Geçen sene ilk maçlar sorunumuz deli gibi pozisyona giriyorduk gol atamıyorduk. O sorunu İcardi çözmüştü. Şimdi ne futbol var ortada ne pozisyona giriyoruz. Berkan kim ya kafayı yedirtecek bu adam. Lanet olsun deli gibi beklediğim saatlere dkkalara.

Rashicanin is ahlaki ve karakterinin Zaniolodan cok iyi oldugu kesin. Gedson da keza oyleydi. Bjk yi sirtliyor adam. Daha ne yapsin bu adamlar. Lisanslarini mi dondursunlar bizi beklemek icin.
Zaniolo problemli adam. Cok iyi adam vs. Son 3 maca cikmadi transferi icin. Yanginbyapsan ne olacak?
Rashica naptı kanının son damlasına kadar oynayıp maçtan çıkıp türkiyeye mi uçtu?

İnanilmaz gereksiz ayranin yok icmeye misali orta saha almadan bu paralari sacmak gercekten mantiksiz

Hadi İcardi Zaha verdin yuksek ucrette 37 yasindaki adama para vermek nedir euro kuru 30 olmus klubu batiracaklar bu paralari klup nasil odeyecek erden baskan umarim hesabini kitabini yapmistir

Tabi ki istiyorum diyecek sonucta gecen sezon kullandigi bir oyuncuydu ve görüstügümüz biliniyordu. Istemiyorum mu diyecek.

Belki son anda bambaska bir alternatif olustu ve öyle bir karar alindi.

Belki Baturina tarzi hem kanat hem 10 oynayabilecek bir firsat geldi ayagimiza.

Bekleyip görmek lazim.

Rashica öncelik degil!!!

Katılmıyorum knk, muhtemelen Erden okani falan dinlemiyor, Okan buruk net şekilde istiyorum dedi, problem olacak bak gör

Sadece 8 numara almakla çözülmeyecek bölge orta sahadır. Bana kalsa 2 oyuncu alırım. Torreira'nın olmadığı denklemde oyun çok geriye gidiyor. Baskı kalitesi doğrudan düşüyor. Bir oyuncu alınacaksa 6-8 oynayabilen kaliteli bir oyuncu olmak zorunda. Belli ki bizim bu sezonumuzu doğrudan belirleyecek transfer bu bölgeye yapacağımız oyuncu olacak. Çok kritik ve hata yapma şansımız yok.

inceden okan'ı yolculuğa çıkarmaya hazırlıyor bizim taraftar sosyal medyada gördüğüm kadarıyla

sıkıntılı.

tatminkar bir oyunla 2-3 maç gelmeli acilen.

Ismail-Arao-Fred-Crespo-Zahic-Mert Hakan. 46M - 6 Oyuncu
—————
Toreira-Oliveira-Midtsjö-Demirbay-Berkan
38M - 5 Oyuncu
—————
Amir-Onana-Kartal-Gedson-Chamberlein-Salih-Kerem Atakan 40.4M - 7 Oyuncu

Bu arada inanmıyordum ama talisca gelirse de bu saatten sonra şaşırmayın. Hepiniz istiyordunuz sanırım. Erden kral olur yine değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt