- 3 Temmuz 2012
- 141.330
- 89.317
- 5.478
guenduzi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zanioloya laf edenlerin üzüleceğini de söyledim, yine söylüyorum.beni zorlamasinlarSergen zereni dinlemedik adam melikşah a inanmayın diyordu burada bundan sonra sergen zeren istanbulun sefiridir.
liste alalımMelikşahın aldik dediği hiç bir oyuncuyu alamadik
kerem barış ve berkanın aynı anda ilk 11 de sahaya çıktığı takıma madridden barçadan cityden istediğiniz 8 topçuyu koyun o takımdan hiçbirşey olmaz.
Kendisine şunu gönderir misiniz?
Rashica naptı kanının son damlasına kadar oynayıp maçtan çıkıp türkiyeye mi uçtu?Rashicanin is ahlaki ve karakterinin Zaniolodan cok iyi oldugu kesin. Gedson da keza oyleydi. Bjk yi sirtliyor adam. Daha ne yapsin bu adamlar. Lisanslarini mi dondursunlar bizi beklemek icin.
Zaniolo problemli adam. Cok iyi adam vs. Son 3 maca cikmadi transferi icin. Yanginbyapsan ne olacak?
liste alalımMelikşahın aldik dediği hiç bir oyuncuyu alamadik
Kolpaya gel!!
sergen fener sampiyon olur dedinBen zanioloya laf edenlerin üzüleceğini de söyledim, yine söylüyorum.beni zorlamasinlar
Ztn iki isim söyledi benim bildiğim paredes ve rasica ikisi içinde hayırlı olsun dedi 2 sinide alamadık. Başka varsa bilmiyorum ama kesin vardirliste alalım
Kap aciklamasindan 5 dk once ilgimiz yok oltaya gelmeyin dediğini de aldık. Zaha.Melikşahın aldik dediği hiç bir oyuncuyu alamadik
Tabi ki istiyorum diyecek sonucta gecen sezon kullandigi bir oyuncuydu ve görüstügümüz biliniyordu. Istemiyorum mu diyecek.
Belki son anda bambaska bir alternatif olustu ve öyle bir karar alindi.
Belki Baturina tarzi hem kanat hem 10 oynayabilecek bir firsat geldi ayagimiza.
Bekleyip görmek lazim.
Rashica öncelik degil!!!
Diyoruz kac gündür, bu ofansif beklerle bizim 4-3-3 oynamamiz lazim
Yangın bitene kadar nöbete uğramamak en hayırlısı.Bitmedi. Keramettin admin bile saldi takimi.
Bize başka bir oyuncu yazmaz inş.