Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki tane kalite adam gelince battık bittik takım bozuldu edebiyatı bir bizde oluyor. İki orta saha insin yine burası süt liman olacak aynı şeyler.
2 saat öncesine kadar yönetimin heykeli dikilmeli diyen adamlar şimdi orta saha nerde diye sallıyor. Orta saha transferi gelsin yine heykeli dikilmeli demeye başlarlar.

Ramos Nelsson'un yerine mi geliyor öyle bişey varsa bu sene tam fenerlik hareketler yapıyoruz demektir.

Rashica naptı kanının son damlasına kadar oynayıp maçtan çıkıp türkiyeye mi uçtu?
He ya. Koca paragrafta sectigin nokta da emin ol en can alici nokta. Gecen sene 2. Yari zaniolo vs rashica istatistiklerine bak. Lig baslayincaya kadar rashica bekledi. Oteki 3 mac oynamadi transfer icin. Hata ben de cevapliyorum.

İki tane kalite adam gelince battık bittik takım bozuldu edebiyatı bir bizde oluyor. İki orta saha insin yine burası süt liman olacak aynı şeyler.
e normal degil mi? cunku o orta sahalar olmayinca aldiklarinin bir kiymeti kalmiyor. defans var orta saha yok, forvet var kale yok. bu bir takim oyunu kaliteyi kaliteli oyunculari bir arada oynatarak yakalarsin. orta sahan bossa 10 numaraya messiyi koy bi halt olmaz.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

inceden okan'ı yolculuğa çıkarmaya hazırlıyor bizim taraftar sosyal medyada gördüğüm kadarıyla

sıkıntılı.

tatminkar bir oyunla 2-3 maç gelmeli acilen.

Rezalet ve utanc duyulacak bir olay

Tiksiniyorum bu durumdan

Isteyen üstüne alinabilir

5 resmi macta 2 beraberlik 3 galibiyet alinmis,play off a kalinmis

Ligde daha 1 mac oynanmis

Gecen sezon herkesi ust uste koymus rekorlar kirmis sampiyon olmus

Ama yapilan linc girisimi ortada

Tiksiniyorum sosyal medya bok cukurundan

2 saat öncesine kadar yönetimin heykeli dikilmeli diyen adamlar şimdi orta saha nerde diye sallıyor. Orta saha transferi gelsin yine heykeli dikilmeli demeye başlarlar.

Yok valla, muhtemelen bana demedin de, ben hiç öyle düşünmüyorum, ne kadar sağlıksız bir kadro mühendisligi yapıldığını 3-5 haftaya daha iyi anlarız.

Tekrar yazayım, bu takımın lig bitince icardi ve rashica hariç, sol bek ve 8-10 ihtiyacı vardı, bunu görmemek zor, peki alındı mı ? Yok alınmadı sadece sol bek alındı, diyeceksin ki alınacak, okey ama o zaman da kadro kuramazsin 3 yerliden dolayı, yani her şartta çok kötü bir planlama yapılmış oldu, aksi düşüncelere saygım ama fikrim budur

Ulan su rashicayi ucaktan inince kacirin. Araya girin daha fazlasini verin bi sekilde ellerinden alin. Ezik tinerci arkadasimin whatsappdan darlamasina dayanamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt