Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum knk, muhtemelen Erden okani falan dinlemiyor, Okan buruk net şekilde istiyorum dedi, problem olacak bak gör
Erden timur kuvvetle muhtemel kendi kafasında bir şeyler kurup ona göre hareket ediyor transferde.

sözleşmesi 1 yıl kalmış bütün standart üzeri oyunculara teklif götürdüğüne eminim mesela.

Blowtaş 5e almış. Biz harbiden istesek çoktan almıştık. Hen Furaço TETEyi almazdık. Sağ tarafta Tete ve Barış ilen götürürüz.
Kanat alacaklar Okan hoca da söyledi. Rashica’yı boşladılar adam kaçtı görünen o yoksa o bölgedeki planlama Tete-Barış değil bence. Muhtemelen kanat/10 oynayabilecek Ziyech profilinde birini alırlar.

@TransferWeb1
🔥 Galatasaray, Matteo Guendouzi’yi tam anlamıyla ikna ederse Marsilya ile pazarlıklar resmen başlayacak ve şartlar zorlanacak.

• Oyuncu henüz istediği takımlardan yeterli teklif alamadı.
Paredes gibi buda baya bekletecek. Melikşah hayırlı olsun diyecek sonra bi bakmışız adam lazio da

Zaha hazir degil ama adamin ayagindan top alamadilar nesini begenmediniz.Hazir olamadigi icin adam basip gidemiyo Nwakeme bunlari yapinca auww harika cekiyodunuz.Hazir olup basip gidince asist ve goller gelcek zaten adam size kucuk bir resital sundu
top alamadılar cunku adam topu taca atıp durdu dogru

Yok valla, muhtemelen bana demedin de, ben hiç öyle düşünmüyorum, ne kadar sağlıksız bir kadro mühendisligi yapıldığını 3-5 haftaya daha iyi anlarız
Sana demedim genel bir yorum. Bodladığım kısımla alakalı konuda katılmıyorum ama. Orta saha transferi yapılırsa kötü oyun için bahane de kalmaz.
Ha oynayan adamlar Angelino hariç geçen seneki adamlar. Bu kadro bizim ligde muhtemelen küme düşecek bir rakibe karşı bu oyunu oynamamalı zaten her şeyden önce. Eleştirilecek kişi belli, hoca. Düzelir mi? İnşallah. :crushed:

Marsilya elenirse %100 Guendouzi'yi yarın paketlerler rakam konusunda da diretmezler.

Melikşah için özel tuvalet yaptırdım Gravenberch gelirse hediye olarak gönderiyorum

1692134132921.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt