Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.016
- 20.750
- 2.333
Şu kalitesiz trollüğü arada salHer sene sampiyon olmak zorunda degiliz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kalitesiz trollüğü arada salHer sene sampiyon olmak zorunda degiliz
Tête cok iyi cikacakta, Zaha problem yaratacak gibi insallah formunu bulurtetenin beklediğimizden fazlasını vermesi lazım umarım iyi çıkar
kerem ile zahayı aynı kadroda oturtamıyorum kafamda, top paylaşımını nasıl yapacaklar vs 2si de topla oynamaya aşık
Ben de emine kim diye düşünüyorumEmine masallah,geriden ne paslar atti ilkyari oyle,kaan ayhan net ortsaha oynar
Meliksah agabey pm den yazdi ben de kandirildim
Düşün o kadar eski olmuş ki tarihi bile unuttum anasını satayım. Kruse iyi topçuydu Fenerde her zamanki gibi çöp oldu.
Ben Bunu ne zaman görsem aklima Mark Henry geliyor yaw
Melikşah'a inancımı wandanın hatalığına duyum attığı gün kestim bir insan her şeyi de duymaz. Hele ki hastalık gibi sağlık konusunu nereden duyacan sen yav.Olum sen adamın hasiymissin en azından Dembele dışında bir bok demiyordun onun da olma ihtimali 50/50 zaten bu herif
City-Karabağ maçına oynasa Karabağ 3 atar Cityye
Bence 4-2-3-1'den acilen vazgeçmeliyiz zaten. Eldeki orta sahaların da gelirse Guendouzi gibi isimlerin de verimi artar bu şekilde.O zaman 4231 oynamayiz reis, 4231 oynayacak bir 10 numaramız mertens dışında yok
Ben bugünkü maça da oyunculara da bakmadım.trabzon macıyla beraber bakacağım.bu sene nelson ve keremin senesi
Emine masallah,geriden ne paslar atti ilkyari oyle,kaan ayhan net ortsaha oynar