Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.831
- 6.022
- 2.108
Dursun başkan nasıl kazıkladıysa Oe ahmet bulur her transferde bize kazık atma derdinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak ben ne diyorum iyi oynar kötü oynar ama elinden gelen herseye veriyor 50 kere zaha dan daha çok takım oyuncusu.34 kez topla buluşup 20 top kaybı yapıp kaptırdığı toplarda da 0 top çalması olan Kerem'e laf edenler hakkaten futbolu bilmiyor. Haklısın.
Yunus gidecek. Morutan kalsin hem sag kanati hem mertensi yedekler. 2 orta saha alip kapatalimGerçekten kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı
Zaha/Kerem
Tete/Barış/Yunus
Takımı satacak hali yok ya rtaşGuendouzi acayip oynuyor.
1tane penaltı yaptırmış işte daha ne yapsın yav.Bence rachitsa transferinin rövanşını almak için bilerek verilen haber gibi geldi bana. Ramos beşiktaşa biz varken neden gitsin?
Rashica takım oyunu için idealdiBen takim oyunu gormek istiyorum artik. Boyle gozu kapali ezbere dogru adrese atilan paslar, defans arkasina ve ucuncu bolgede yapilan ters kosular, golluk organizasyonlar, takim halinde dogru dizilis, top rakipteyken ezberlenen defansif anlayis vs.
Bu takim yeni bir ekip degil, evet yeni transferler yapiliyor ama hoca ayni hoca, takimin iskeleti ayni, sampiyon olmus bir sezondan sonra sifirdan oyun plani olusturulmaz. Bu konuda BJK bizden daha once takim olma goruntusu veriyor nedense bana. Bu iste bir tuhaflik var.
Yok acayip iyi oynuyor demek istedim. Uzatmalarda efsane top oynuyor.Takımı satacak hali yok ya rtaş1tane penaltı yaptırmış işte daha ne yapsın yav.
Adequgbe gitmemeliydi katılıyorum.Trabzon gibi şampiyon takımı bozduk. Bakalım ne olacak