- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Eyup aydin ve altinordudan ege arslanKim o yerli orta saha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyup aydin ve altinordudan ege arslanKim o yerli orta saha?
Imkanı yok defansif yönü zayıf orada oynayan kimse iki yönü kuvvetli olmalıKerem 4-3-3 iç oynar oralardan topla dripling yapıp rakibi de deler sorun pas tercihleri ve takıma alışması Zaha-Tete bunlara alışırsa müthiş oynar ama alışana kadar 40 top kaybı yapabilir.
Oliveira ve Mertens hafta içi Avrupa maçı oynadı zaten fiziksel olarak iyi olmayan oyunculardı ön alan baskısı yapınca Berkan hariç 2'si patladı. Bence hata burada ilk değişmesi gereken yer orta sahaydı en azından Mertens son 30 dakika girmeliydi oraya Midtsjö/Morutan bu tarz bir ön alana isim atmalıydık.bakambu hariç aynı kadro çıktık hocamız sağolsun değişime hayır
takımda kimse kalmasa bile morutzan gitmeliRassssika gelmeyince Morutan gitmez belki?
kanatta oynarken bu kadar top kaybediyor sen adamı 8 yapmışsın artık maç boyu top bizde olmazHalen diyorum şu an mevcut düzende 4-3-3 hariç her sistem bize zarar verecek 4-4-2'yi taşıyamayız 4-2-3-1 desek 9.5 numaramız yok Mertens en fazla 30 dakika oynar.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Transfer - Torreira - Kerem A
Tete - Icardi - Zaha

Reis iki kaliteli oyuncuyla bu takım zaten duzelirde.yaoabilcekletlrmi.adam hala bir tane orta saha oyuncusundan bahsediyor oda olursa diyor.İki tane kalite adam gelince battık bittik takım bozuldu edebiyatı bir bizde oluyor. İki orta saha insin yine burası süt liman olacak aynı şeyler.
cannavaro'da olabilir ama dediğin gibi henüz erken bunları konuşmak içinHoca erken kovulmaz bence. Ama kovulursa ve asyadakiler bos durumda olursa bunlara teklif götürürler:
Star dolu takima anca star hoca gider diye ilk 2 aday Conte ve Zidane olur.
Onlar gelmezse Almanlari örnek aliyor diye belki orda calismis olan Hasenhüttl yada Glasneri isteyebilir
buraya göre anlatmıyorum sen anlamak istemiyosun bugün yaptığı sadece bir örnek her zaman yapmaz böyle bir maçta yaparsa sonra isterse uçsun kaçsın ben beğenmiyorum sen beğeniyosundur bu kadar basit..Buraya göre hareket edeceksek icardi ye bile sövülme ihtimali bir hayli fazla yarın öbürgun. Angelino ya caner denildi 3 maçta öyle çok takımı yakacak biri olduğunu da düşünmüyorum öyle bir anlatıyorsun ki her dakika bir şey yapıyor gibi.
Daha bizde Efe süre alamazken iki acemi oyuncunun yer bulması imkansızEyup aydin ve altinordudan ege arslan
oynayamaz yav. 3'lü orta sahanın solu anca oynar. Zaha icardiyi beslesin yeter bunu yapabilecek güçte biraz üzerindeki yükü almak lazım.Hocanın yerinde olsam Kerem'i sağ tarafa çekerim.
Güzel geçecek1 ay kalmış şu lanet olası tdöneminin bitmesine 1 sene gibi geçer şimdi bu bi ay
Gelsinler yavDaha bizde Efe süre alamazken iki acemi oyuncunun yer bulması imkansız