Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred ve Rashica ile tertemiz kadromuz olacakti.

Insallah TS ve Molde maclarinda aksilik yasamayiz 🦁

Kerem 4-3-3 iç oynar oralardan topla dripling yapıp rakibi de deler sorun pas tercihleri ve takıma alışması Zaha-Tete bunlara alışırsa müthiş oynar ama alışana kadar 40 top kaybı yapabilir.
Imkanı yok defansif yönü zayıf orada oynayan kimse iki yönü kuvvetli olmalı

bakambu hariç aynı kadro çıktık hocamız sağolsun değişime hayır
Oliveira ve Mertens hafta içi Avrupa maçı oynadı zaten fiziksel olarak iyi olmayan oyunculardı ön alan baskısı yapınca Berkan hariç 2'si patladı. Bence hata burada ilk değişmesi gereken yer orta sahaydı en azından Mertens son 30 dakika girmeliydi oraya Midtsjö/Morutan bu tarz bir ön alana isim atmalıydık.

Halen diyorum şu an mevcut düzende 4-3-3 hariç her sistem bize zarar verecek 4-4-2'yi taşıyamayız 4-2-3-1 desek 9.5 numaramız yok Mertens en fazla 30 dakika oynar.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Transfer - Torreira - Kerem A
Tete - Icardi - Zaha​
kanatta oynarken bu kadar top kaybediyor sen adamı 8 yapmışsın artık maç boyu top bizde olmaz :asd:

İki tane kalite adam gelince battık bittik takım bozuldu edebiyatı bir bizde oluyor. İki orta saha insin yine burası süt liman olacak aynı şeyler.
Reis iki kaliteli oyuncuyla bu takım zaten duzelirde.yaoabilcekletlrmi.adam hala bir tane orta saha oyuncusundan bahsediyor oda olursa diyor.

Hoca erken kovulmaz bence. Ama kovulursa ve asyadakiler bos durumda olursa bunlara teklif götürürler:

Star dolu takima anca star hoca gider diye ilk 2 aday Conte ve Zidane olur.

Onlar gelmezse Almanlari örnek aliyor diye belki orda calismis olan Hasenhüttl yada Glasneri isteyebilir
cannavaro'da olabilir ama dediğin gibi henüz erken bunları konuşmak için

Senelerdir aynı donguyu yasiyoruz arkadaşlar transferde,yapmayın.rodriguea gibi bisey olur rashica bjk için.rashica rodriguesten akıllı ama yetenekleri sinirli

Buraya göre hareket edeceksek icardi ye bile sövülme ihtimali bir hayli fazla yarın öbürgun. Angelino ya caner denildi 3 maçta öyle çok takımı yakacak biri olduğunu da düşünmüyorum öyle bir anlatıyorsun ki her dakika bir şey yapıyor gibi.
buraya göre anlatmıyorum sen anlamak istemiyosun bugün yaptığı sadece bir örnek her zaman yapmaz böyle bir maçta yaparsa sonra isterse uçsun kaçsın ben beğenmiyorum sen beğeniyosundur bu kadar basit..

1 ay kalmış şu lanet olası tdöneminin bitmesine 1 sene gibi geçer şimdi bu bi ay

Geçmiş olsun bjk as başkanı ramosu takibe başlamış Instagram'da. O Sami yen haberin de şimdi küfür edeceğim

Maaş ve bonservis anlamında raşit gereksiz transfer olurdu
Yoksa boey raşit kanadı cl de emniyet sibobu olacağını belirtmiştim

Okan hocayı en başta istemeyen tayfadandım hatta nuri söylentileri çıktığında keşke dedim nuri Şahin gelse ama şuana kadar okan hoca başarılıdır. Giderse bence büyük hata olur o giderse yerine erden başkan hayranı olduğu Fatih Terimi getirir kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt