Turan Himler
Sarı Üye
- 14 Ağustos 2017
- 719
- 364
- 723
İnşallah ama Ramos garanti olur.Ramosu bende gelsin istiyorumda nelsson apo da bizi rezil falan etmez dany semih ile çeyrek yaptık yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah ama Ramos garanti olur.Ramosu bende gelsin istiyorumda nelsson apo da bizi rezil falan etmez dany semih ile çeyrek yaptık yav.
Biz danny ve semih ile çeyrek final yapmış takımız ne anlatıyonuz. Beşiktaş o çok tecrübeli denen pepe ile bayern'den iki maçta da toplamda 8 gol yemedi mi hani nerede tecrübe?Ya emin ol her şey hız değil. Ramos taki tecrübe pozisyon bilgisi ve yetenek ikisini topla 3le çarp yine yok. Kabul edelım.
Eminde cahil cesareti gibi cesaret var bir ara 4 kişinin arasına girip çalım atmaya kalktı stoperin bu kadar kendine güvenine ve cesaretlisi baş ağrıtıyor.ben bugün stoperleri bayagı begendım
özellıkle kaan ayhanı
emınde iyiydi ama topla cok oynuyor
kaan ayhan topu cok güzel dagıtıyor hızıda iyi
demirbaylı ya da kutlulu 3lü os kur aktürk de sağ açık olsun daha makul (bence)8+3 gerçekleri var. Ben koymuyorum mecbur kalıyoruz.
abdulkerımde de var aynısı oda cok ileri cıkıyorEminde cahil cesareti gibi cesaret var bir ara 4 kişinin arasına girip çalım atmaya kalktı stoperin bu kadar kendine güvenine ve cesaretlisi baş ağrıtıyor.
Aslinda 8 numara alsak Kerembay oynar orda. Zaten asil mevkisi on numaraymis.8+3 gerçekleri var. Ben koymuyorum mecbur kalıyoruz.
Kayseri deplasmanı öyle istemiştim ama o da hazır değil umarım dayının performans da yükselir form tutar.Aslinda 8 numara alsak Kerembay oynar orda. Zaten asil mevkisi on numaraymis.
Yav böyle 2 tane maç seçip Pepe kötü stoper keşke Tayyip Talha oynasa mı demeliler yani? Enteresan bir mantık.Biz danny ve semih ile çeyrek final yapmış takımız ne anlatıyonuz. Beşiktaş o çok tecrübeli denen pepe ile bayern'den iki maçta da toplamda 8 gol yemedi mi hani nerede tecrübe?
Evet oda bazen abartıyorabdulkerımde de var aynısı oda cok ileri cıkıyor
elbet yedırecek kaptırıp birgün
10 numara pozsiyonu boşken oraya Felix yazalım adam 2 aydır bizi takip ediyor. Birde olivierayı gönderecez bence.1- Muslera
2- Boey
3- Dubois
4- S.Ramos
5- Angelino
6- Torreira
7- Gravenberch / Guendouzi / De Paul / Dominguez
8- Oliveira
9- Tete
10- Mertens
11- Zaha
12- Icardi
13- Bakambu
14- Berghuis / Griezmann
Tinercinin biri aspor yayına devam etti kesi kesmedi bile
Olabilir mi olabilir ama kanat ve 10 numara dediklerine göre %99 Berghuis olur.10 numara pozsiyonu boşken oraya Felix yazalım adam 2 aydır bizi takip ediyor. Birde olivierayı gönderecez bence.
GsForumamı GS ye mi