Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun oyuncularda mi yoksa iyi bir oyun planımızın olmaması mı?
Geçen seneden beri hep bir oyuncumuzun şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz .
Oyunu defans oyuncuları kurmak zorunda onlarda sürekli defans arkasına top şisiriyorlar Kerem 20 top kaybediyor Berkan iyi niyetli ama iki yönlü oynayamıyor.
Ben olivieranin da mitsonun da kötü olmadığını takım sistemini oturtamadigimizdan kötü oynadıklarını düşünüyorum.
4231 den acil şekilde 4 3 3 e donmeliyiz ve her takıma da aynı sistemle çıkmak zorunda da değiliz.

Oyunu defans oyuncuları kurmak zorunda onlarda sürekli defans arkasına top şisiriyorlar Kerem 20 top kaybediyor Berkan iyi niyetli ama iki yönlü oynayamıyor.
Ben olivieranin da mitsonun da kötü olmadığını takım sistemini oturtamadigimizdan kötü oynadıklarını düşünüyorum.
4231 den acil şekilde 4 3 3 e donmeliyiz ve her takıma da aynı sistemle çıkmak zorunda da değiliz.
Midtsjo Torreira Oliveira
Tete Icardi Zaha

Sizce bu kadro basarili olur mu ? Bence olmaz. Oliveira ve Midtsjo yerine mutlaka iki tane kaliteli oyuncu lazım. iki kaliteli orta saha oyuncusu gelirse bu takim hangi sistemde oynarsa oynasın uçar.

dün gece marsilyayi tek basina clden elemis

artik orada barindirmazlar bunu

Bunları söyleyince Okan düşmanı ilan ediliyoruz 🫣 bu takım geçen sene sadece 2,3 maçta belli sistemle top oynadı onun dışında bütün maçları bireysel yeteneklerle aldık. 1-0, 2-1, 3-2 gibi galibiyetlerin fazlalığı o yüzden. Sistemi olan takım kazanırken tek farkla almaz. Şu kadro Şenol güneşin elinde olsa en az 100 gol attırırdı.

Erden timur transfer çalımı olayına çok daldı, torrea yok gelecek maç. Orta sahamız bayağı zayıf. Moldeye orta saha olmadığı için elenirsek erden timura yazar. Bu saatte almasında da bir anlam yok artık, maça yetişmez alınan oyuncu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Midtsjo Torreira Oliveira
Tete Icardi Zaha

Sizce bu kadro basarili olur mu ? Bence olmaz. Oliveira ve Midtsjo yerine mutlaka iki tane kaliteli oyuncu lazım. iki kaliteli orta saha oyuncusu gelirse bu takim hangi sistemde oynarsa oynasın uçar.
Başarılı olmayabilir ama denemedik sıkıntı bu biz Fatih Terim zamanındaki gibi ndiaye fernando belhanda li üçlüyü arıyoruz gibi
Torrera tamam ndiayeden daha iyi ama hem belhanda hem fernando yok şuan o zaman 4 3 3 de olmuyor 4 1 4 1 oynayalım şuana kadar gelen rakipleri evirip çevirip yenmeliydik

Rashica’yi alamadigimiza göre baska bir planlama yapilmali

Orta saha ve bir baglanti oyunu görevini üstlenecek forvet arkasi

Mertens daha simdiden yorulmaya basladi dogal olarak ve yedegi yok

Ya 4-2-4 devam edecegiz ya da o bölgeye de transfer gerekiyor

Tetê vs. Rashica PL istatistik karşılaştırması... İkisi de küme düşen takımlarda kanat oynadılar

Ekli dosyayı görüntüle 215193

Rashica'nın daha iyi olduğu şeyler:
1) boş alanda top sürme (progressive carry denen şey, yani adam geçmeden ileri top taşıma boş alan bulunca, ki fark da çok az doksan dakika başına 0.37)
2) asist beklentisi (0.05 vs. 0.08, ikisi de bok gibi)
3) asist sayısı (0.00 vs 0.08, ikisi de bok gibi)
4) pas arası (bu konuda cidden baya önde)
5) uzaklaştırma :asd: herhalde bir hücumcu için en boktan defansif istatistik

---> Rashica'nın ortalama üstü olduğu iki istatistik: pas arası ve uzaklaştırma :asd: hücum, dribbling ve pas profili kıpkırmızı yani ligin en kötülerinden

Tetê'nin daha iyi olduğu şeyler:
1) gol
2) gol beklentisi (PL ortalamasının üstünde)
3) çekilen şut
4) skor beklentisi
5) şut yaratan aksiyon
6) pas girişimleri
7) pas yüzdesi
8) dikine paslar
9) başarılı çalımlar (ligdeki en iyi oyunculardan bu konuda)
10) rakip ceza sahasında topla buluşma
11) dikine pas alma
12) top kapma (PL ortalamasının üstünde)
13) top kesme (PL ortalamasının üstünde)
14) hava topu kazanma (PL ortalamasının üstünde)

İlgilerinize arz ederim GSC ailesi...
Tete’nin daha iyi oyuncu olduğunu ve bizi istediğini herhalde gelmeden günler önce yazmıştım.

Rashica düz bir kanat oyuncusu değildi, çok mevkiyi yedekleyebilecek, diğerlerinin açıklarını kapatabilecek çimento rolünde bir adamdı, Tete bunu yapmaz, daha bir yıldız profilinde ve topla iyi bir adam.

Mevzu her zaman oyuncu kalitesi değildir, bazen uyumdur ve birlikteliktir.

Rashica daha çalışkan bir futbolcu olsada bize hücumda iyi ayaklar lazım.Rashica nin gelmemesine sevindim bjk ye gitmese daha iyi olurdu orası ayrı.Rashica 4 gol 7 asist yapmış ligde kanat oyuncusuna göre bakarsak hücumda daha fazlası gerekir.Kerem Aktürkoglu 9 gol 12 asistle oynadı.

Rashica işinde bariz başka bir durum var. Muhtemelen malum videodan sonra rafa kaldırdı erden Timur, başka mantıklı açıklaması yok

İnş takımdaki bağlantı eksikliği yılan hikayesine dönen ortasaha transferinin yapılmamasından dolayıdır.

Şampiyon kadroyu koruduk ritmi tekrar yakalarsak zaha angelino eklentisi şampiyon takıma çilek katkısı olur.

şu fifa oyunları yasaklansa keşke

dünyada futbolsever bırakmayacak bu oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt