Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha kerem tete 3lusunden birinin yedek kalmasi lazim

Yok arkadas dune kadar tek orta saha yeter diyordum da bu ustte yazdigim 3lu top falan paylasamaz bok gibi takim oluruz.

2 tane ortasaha gelsin biri 10 olabilir

Takımın en isabetsiz şut çeken oyuncusu Berkan'ın şut pozisyonunun hep ona denk gelme şansı ve bizim şanssızlığımız.

Bu şeref yoksunu bejeke febeye yaptığımız göndermeyi bize yapıyor.Karılarımızi kardeş ettik resmen.febejeke kardeşliği

Bekini kovalayan kanat fetişizmi yüzünden istiyorduk hepimiz ama Rashica bonservisine 5 milyon euro ödedikten sonra üzerine bir de 4 senelik 2.5 milyon euro maaş bağlanacak oyuncu da değildir.10 maçta ortalama 45 dakika bile oynamayan zaniolo'nun 5 gol attığı yerde rashica 4 gol atabilmistir.Oyle ah vah etmeye gerek yok , jk ye giden topçu için hiç gerek yok.

Merkeze 8 ve 10 dediğimiz bölgeye iki tane kalite adam lazım

Lig bitince Öncelik İcardi-Rashica-8-10-Sol Bek demiştik
İcardi tamam, Rashica yerine hadi Tete tercih edildi
8 ve 10 no şuan öncelik
Çok kalite iki adam bulalım artık

Bekini kovalayan kanat fetişizmi yüzünden istiyorduk hepimiz ama Rashica bonservisine 5 milyon euro ödedikten sonra üzerine bir de 4 senelik 2.5 milyon euro maaş bağlanacak oyuncu da değildir.10 maçta ortalama 45 dakika bile oynamayan zaniolo'nun 5 gol attığı yerde rashica 4 gol atabilmistir.Oyle ah vah etmeye gerek yok , jk ye giden topçu için hiç gerek yok.
Rashica için yazılabilecek en boktan yorum bu.

Rashica mevcut kadroda fazlalıktı bu gerçekle yüzleşmek lazım.Tete ya da Zahanın yerine alınmalıydı bu da yapılmadığına göre alınmaması daha hayırlı.O kontejanı Mertensin muadilini bulmakta harcamalıyız.

Jeke Ali cabbar paylaşmış inşallah ramos degildir keza eğer bjk kendisini alırsa bu işin tadı ciddi anlamda kaçar artık. ''transferler kampa yetişecek'' diye başlanan sezonda olmuş eylül neredeyse hala en temel ihtiyaçlar giderilmemiş. üstüne böyle yönetimle arası iyi olan gazetecilerin bile ''geldi, geliyor'' dediği futbolcuların rakibe gidip bizi dile düşürmesi de ayrı sinir bozucu. kaldı ki bu adam ramos. her türlü iş yapar. hala büyük transfer.

Merkeze 8 ve 10 dediğimiz bölgeye iki tane kalite adam lazım

Lig bitince Öncelik İcardi-Rashica-8-10-Sol Bek demiştik
İcardi tamam, Rashica yerine hadi Tete tercih edildi
8 ve 10 no şuan öncelik
Çok kalite iki adam bulalım artık
8 de hem.fikirim ama bu 10 no olayı günümüz futbolunda yok.yada var ben bilmiyorum.Bizim.melo.gibi.bir 6 ya ve Selçuk.gibi bir 8 e ihtiyacımız var .10.no olayına inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt