Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hiç elalemin kadrosuna bakmamda ,bjk takviyleri övülmüş komiğime gitti.

amartey--çöp
onana-kapalı kutu ve bjkliler futbolcu degil demiş buna
chambarlain-son 3 sezonu sakat-ya tutarsa transferi
rebic-son hali bitik ama kalite adamdı eskiden
rashica-isçi ve calıskan oyuncu

bunun neresi iyi yav,adana demir kadrosu bile daha iyi
Çembırleyn son 30 sezonda 40 maç bile çıkmadı yanılmıyorsam Toplamda. O derece fena, girilecek kumar değil bence ama bjk girdi. Rebic ve raşit iyi transferler. Bir de ellerinde aboubakar var tehlikeli o kadar.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tribünde maçın devre arasında ulan millet Kerem'e ne sallıyor diye Twitter'a girdim bir baktım Rashica haberleri. Yemin ederim maçın 2. yarısı zehir oldu. Hoca bu kadar isterken o fiyatlara bjk'nin çözmesi rezalet gerçekten. Gedson gibi pişman olmayız umarım.

Karagümrük maçını izledim sahadaki tek gerçek topçu Gedson'du her yere yetişti baktı atamıyorlar en son gitti golde attı. Şu an elinde bir Gedson olsa ligde üstünlük kuramayacağın orta saha yok. Rashica'yı da isteyerek almadıklarını sanmıyorum çok beklettiler fiyat düşerler diye falan yine alamadık tıpkı Gedson'da olduğu gibi. Yalandan istemedik falan demesinler.

Riski alıp ülkeye sen getiriyorsun oyuncular iyi çıkıyor ama sonraki sezon hazır oyuncunu rakibine kaptırıyorsun. Ne anladım ben bu işten? Rezalet bir durum, çalım malım umurumda değil elimizle şunlara destek atıyoruz ya o zoruma gidiyor.

Nelson satılmayacaksa Ramos dünyanın en saçma transferi olur zaten.Ramosu yedek oturtamazsın oynatsan elindeki en büyük değerlerden birini çürütmüş olacaksın.O yüzden Nelsonun satışı garantiye alınmadan Ramos kesinlikle alınmamalı
Biz ya Nelsonu satmaz ama Ramosu alırız ya da
Nelson u satar ama Ramos uda almayız. Aksi düşünülemez.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wilfried Zaha fight yazdim adamin kavga etmedigi kimse kalmamis baska videolarda var kudurtucu bir tarzi var takimi ateslemek icin kullanirsa isimize yarar baya.

Çembırleyn son 30 sezonda 40 maç bile çıkmadı yanılmıyorsam Toplamda. O derece fena, girilecek kumar değil bence ama bjk girdi. Rebic ve raşit iyi transferler. Bir de ellerinde aboubakar var tehlikeli o kadar.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rebic kalite ama onu izlyenler son haline bitik demis.ya bjkye ya fbye cakacaklardi.bjk aldi

Gunaydin.

Arkadaslar burada sana kiziyor, Zaha - Paredes - Rashica transferlerinde 3'te 3 falso yaptin yazdilar dun aksamdan beri. Onlara ne demek istersin?
Günaydın abi. Haklı arkadaşlar sonuna kadar. Ben dönem bitmesi ile bir daha bu işlere girmemeyi düşünüyordum, forumdan birçok kişiye de bunu ifade ettim ama madem olaylar böyle gelişti. Her ne kadar sürçü lisan ettiysek affola,16 Eylül'de görüşmek üzere.

Zaha ve tetede 80.000-56 000 twit atan fbliler vardi,bunlar cok bostu.ramos icin biz bunu yapıyoruz su an,ramosa deger ama rashica icin gereksiz sizlanip,ramos deyip ortsaha icin baski kurmamak rezilliktir

Melo gelsin orta sahaya kabul müsün

kulübü de biliyor hem
İnan bana Oliviera/berkan'dan şuan kat kat daha iyi oynar.Maçlarını izliyorum hala taş.Ben yaşa başa takılmıyorum.Oynarmı oynamazmı dert bu.Yüreğini ortaya koyan adamlarla yola devam şart.
Ujfalusi kaç yaşında geldi ve hala onu unutamadık.

Birde ben sana soru sorayım ozaman:Gomis mi Halil'mi?Bugün için soruyorum dün değil?

Son 20 dakika gol atman gerekli hangisini oyuna alırsın?

2-3 sene sonrasi icin dedim
IMG_6160.webp

2027/28 sezonunda Saha kenarinda söyle bir sey olursa ne yaparsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt