Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.049
- 41.756
- 3.413
Siopis fesih etmis. Ama tr liginden birine giderse 2m tazminat ödemek zorunda. Toreyranin yedegi olmazmiydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca aslında 8-10 gündür rashica demedi.cunku tete geldi.soru soruyolq4,o da cevapliyorduokan buruk takımıyla maçların yüzde 90ını kazanmış
şu an için maç maç eleştiri anlaşılır da yerine hoca bakmak kusura bakmayın mallıktır
ergenler hocayı da değiştirmek istiyor diye hoca değiştirecek halimiz yok
rashicanın olmaması hocanın da dahil olduğu bir olan çerçevesinde ise yapacak bir şey bakıp göreceğiz
ama hoca istediği halde alınmadıysa o kalkık götler bize yazık eder
Yok canım kolpacı arkadaşı diyorum.beni mi?
Ts maçını kazanıp 8 numarayıda indirdikmi gerginlik merginlik kalmaz sıkıntı yok.Camiada gereksiz bir gerginlik.mevcut
Tsya saplayarak karabulutlari dagitmamiz lazim
Midsjto> SiopisSiopis fesih etmis. Ama tr liginden birine giderse 2m tazminat ödemek zorunda. Toreyranin yedegi olmazmiydi?

Ben zanioloda bile bisey demedim.Ne erden tmuru,ne de okan hocayı doğru dinlemiyorlar.ben eski sözleri koyunca dalga geciyolar.erden timur hep ipucu veriyor,avrupada basari için Transferler yapacağız demiş mesela,1 haftaya yine overler.Bir kisim Rashica yi istiyordu diger kisim alternatifleri vardir diyordu bunlar normal ve dogal. Benim anlam veremedigim nokta su sezon basindan beri her firsatta Erden Timura, Okan Buruka ve Teknik ekibe güvenin diye yola cikan arkadaslar Rashica yatinca yangin cikartiyor. Bende bunu anlamiyorum.
Net olarak Rashica yi isteseydik alirdik düsüncesindeyim. Aksi takdirde Okan Hoca ile Erden Timur arasinda gecen iletisim pek de uyumlu olmadigi anlamina geliyor cünkü.
Sahsi fikrim gecen sezondan beri degismedi. Rashica iyi ama olmazsa olmaz diyecegimiz bir oyuncu degil ve kesinlikle yerini doldurabilecegimiz bir isim. Rashica nin yerine en az onun kadar defans katkisi verecek bir isim olmasi gerektigini de düsünmüyorum bu arada. Dogru orta saha kurgusu Torreira-box to box 8 ile bu acik cok net bir sekilde kapanir.
Bu da ne analama gelir? Tete, Zaha ve Kerem gibi skoru düsünen kanat oyuncularimiz tam olarak bu göreve odaklanabilir.
adgdsfgıosfmnkıghdfkjhBen zanioloda bile bisey demedim.
Biz hem severiz, hemde çok dehşet severiz. Melikşah şu anda ikinci evrede bir sevgi ile karşı karşıya kalacak. Tavsiyem bu sevgi karsisinda direnmeyip teslim olmasıdır.Bi ara Melikşah Aydoğan 'dan haber isteniyordu şimdi düşman olunmuş. 10 seneyi aşkın süredir buradayım bu forumun iç dinamitlerini çözemedim bir türlü
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tier kaç bu herif İngiliz takım forumlarında acaba
Tier kaç bu herif İngiliz takım forumlarında acaba