Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siopis fesih etmis. Ama tr liginden birine giderse 2m tazminat ödemek zorunda. Toreyranin yedegi olmazmiydi?

okan buruk takımıyla maçların yüzde 90ını kazanmış

şu an için maç maç eleştiri anlaşılır da yerine hoca bakmak kusura bakmayın mallıktır

ergenler hocayı da değiştirmek istiyor diye hoca değiştirecek halimiz yok

rashicanın olmaması hocanın da dahil olduğu bir olan çerçevesinde ise yapacak bir şey bakıp göreceğiz

ama hoca istediği halde alınmadıysa o kalkık götler bize yazık eder
Okan hoca aslında 8-10 gündür rashica demedi.cunku tete geldi.soru soruyolq4,o da cevapliyordu

Yusuf Demir gitti, Kerem Demirbay yerli sayılıyor bu durumda kadromuzda 16 yabancı futbolcu var. 2 yabancı oyuncu almak için 4 kişiyi göndermemiz gerekiyor

Bir kisim Rashica yi istiyordu diger kisim alternatifleri vardir diyordu bunlar normal ve dogal. Benim anlam veremedigim nokta su sezon basindan beri her firsatta Erden Timura, Okan Buruka ve Teknik ekibe güvenin diye yola cikan arkadaslar Rashica yatinca yangin cikartiyor. Bende bunu anlamiyorum.

Net olarak Rashica yi isteseydik alirdik düsüncesindeyim. Aksi takdirde Okan Hoca ile Erden Timur arasinda gecen iletisim pek de uyumlu olmadigi anlamina geliyor cünkü.

Sahsi fikrim gecen sezondan beri degismedi. Rashica iyi ama olmazsa olmaz diyecegimiz bir oyuncu degil ve kesinlikle yerini doldurabilecegimiz bir isim. Rashica nin yerine en az onun kadar defans katkisi verecek bir isim olmasi gerektigini de düsünmüyorum bu arada. Dogru orta saha kurgusu Torreira-box to box 8 ile bu acik cok net bir sekilde kapanir.

Bu da ne analama gelir? Tete, Zaha ve Kerem gibi skoru düsünen kanat oyuncularimiz tam olarak bu göreve odaklanabilir.
Ben zanioloda bile bisey demedim.Ne erden tmuru,ne de okan hocayı doğru dinlemiyorlar.ben eski sözleri koyunca dalga geciyolar.erden timur hep ipucu veriyor,avrupada basari için Transferler yapacağız demiş mesela,1 haftaya yine overler.

c4af74ee5bd8ee887abf92c5c79e57dd.jpg

tier 1 diyen var , reddit’de tier 2 demişler

Ziyech’i aldık sanırım

Hakim Ziyech, Galatasaray için Türkiye'ye gidiyor. (The Guardian)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt