Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.977
- 11.061
- 1.338
Ziyech çok tembel bir oyuncu da değildir bu arada.O ön alan presinde de sırıtmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
psikolojik bir problemi herhaldeBurhan Can Terzi:
"Ziyech'in Arabistan transferinin yatması fiziksel bir sakatlık problemi olmasından dolayı değil. Ziyech'in şu an bir sakatlığı bulunmuyor."
"Galatasaray 'a hayırlı olsun"
Adama Tobias Linderoth muamelesi yapmak daha ilgi çekici ondan renkdaş. Birde istatistiklere bakmadan yorum yapmak genel problemimiz çünkü fikri olmadan zıkrimiz var. Bizide böyle kabul etArkadaşlar sakatlık konusunda benim anladığım bişey mi var ? Çok da vahim durmuyor keza.
Ekli dosyayı görüntüle 215215
İşte o yan parçalar yüzünden oyun da değişmek zorunda. Ben ciddili üzüldüm bu değişime. Geçen seneki oyunu oynayamayacağız. Süperstar kanat aldın nerede oynayacağı belli değil. Ortada 8 yok ve yapılan değişiklikler yüzünden acayip bir 8 lazım. Sanki prime Schweinsteiger alacağız, ön tarafta hem savunma yapmayan hem kolay top kaybeden adamlar var. Sete oturamıyor takım Angelino'yla oynuyoruz. Kafanda bir taktik vardır ona göre transfer yaparsın, bizimkiler iyi bir topçu denk gelince yapıştırıyorlar direkt. Dünyanın neresinde görülmüş şampiyon takımın bu kadar transfer yaptığı ?
yok öyle bişeyKoca yaz boyunca yaziliyodu burda
Neden oynamasin rdas. Ayni pozisyonun adamlari ama ayni rolde degiller. Mertens CF tarzinda bir oyuncu Ziyech playmaking winger/Attacking Mid rolünde bir oyuncu.tek soru Mertens yerini 10 no oynar mı
sana dedik zaniolo diyeerden timura bütün sevgim ve saygım 0a inmiştir
Dun kimler söylemisti rasikadan sonra kanat oyayan 10nr isteniyor diye? Ziyech bu tabire uyuyor ama saglam degil
ne alaka ulasana dedik zaniolo diye