Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun kimler söylemisti rasikadan sonra kanat oyayan 10nr isteniyor diye? Ziyech bu tabire uyuyor ama saglam degil

İşte o yan parçalar yüzünden oyun da değişmek zorunda. Ben ciddili üzüldüm bu değişime. Geçen seneki oyunu oynayamayacağız. Süperstar kanat aldın nerede oynayacağı belli değil. Ortada 8 yok ve yapılan değişiklikler yüzünden acayip bir 8 lazım. Sanki prime Schweinsteiger alacağız, ön tarafta hem savunma yapmayan hem kolay top kaybeden adamlar var. Sete oturamıyor takım Angelino'yla oynuyoruz. Kafanda bir taktik vardır ona göre transfer yaparsın, bizimkiler iyi bir topçu denk gelince yapıştırıyorlar direkt. Dünyanın neresinde görülmüş şampiyon takımın bu kadar transfer yaptığı ?

Ben dün konusunu da açtım zaten, forumun çoğu bu transfer dönemini kötü gecirdigimizi düşünüyor.

Transfer sezonu bitmedi ama, oyuncu satmayıp İcardi’yi de almak yaptığımız en doğru hamleydi.
Sol beki işini halletmek keza öyle.
Ondan sonraki tüm hamleler çok mantıklı değildi.

Okan hocaya saygım var ama o da fazla kurcalıyor ve hatalı rotasyonlarla saçmalıyor.

Torreira’yı Okan hoca yüzünden kaybettik.

Oynadığımız maçlardaki performansımız ve hala eksikler alınmadığı için bir karamsarlık oluştu ama sağlam bir 8 ve 10 mumara transferleri herşeyi değiştirir.

Ramos gereksiz bir hamle olur Nelson gitmeyecekse. Gereksiz işlerle uğraşmayı bırakmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziyech zaten orijin olarak 10 numara, ama Ajax doneminde ona sag acikta oynamayi ogrettiler orada daha cok bos olan bulup daha rahat oynarsin diye. Bunu da gayet iyi yapti zaten malum sonra Chelsea' ye transfer oldu. Bu tarz oyuncular bos alan buldu mu daha rahat istedigini yapar ama genc yaslarda cok macta 10 numara oynamisligi var.

Mesela Hagi de 10 numaraydi ama cogu macta kendini kenara atar orada topla bulusurdu.

Sag tarafta Tete, Baris ve Yunus dururken ve hatta Zaha da orada oynayabilirken mantiken 10 numarada oynatilir. Yoksa bir mantigi olmaz bu transferin.

tek soru Mertens yerini 10 no oynar mı
Neden oynamasin rdas. Ayni pozisyonun adamlari ama ayni rolde degiller. Mertens CF tarzinda bir oyuncu Ziyech playmaking winger/Attacking Mid rolünde bir oyuncu.

Ziyech den ön alan baskisi beklememek lazim ama Mertense göre farkli özellikleri var. Özellikle dar alan dribbling konusunda bize cok katki saglar. Duran toplari cok klas bir oyuncu aldik.

Dün rashicaya çok yangın yaptık da düşününce ziyech bize daha mantıklı. Hem 10 numara hem sağ kanat hem oyun kurucu adam eksikliği giderilir. Yedeğe 2.5 vermektense bu daha mantıklı duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt