Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech'in 10 numara için alındığı çok bariz. Kariyerinde en çok maça ve skora zaten o bölgede ulaşmış. Sağ kanat oynayabilmesi pastanın üzerindeki çilek oluyor. Sağda normal şartlarda her türlü Tete oynar. Sakatlık vs olursa da Ziyech oraya çekilir, Ziyech yerine de Mertens oynar. Mertens'in yerine adam lazımdı her türlü. Bir taşta 2 kuş işte.
Kimse kusura bakmasın da 1 milyona Ziyech varken 5 milyon Rashica'ya verilmez, hele hele 10 numara eksikliği bu kadar barizken.
Bence 5 milyon verilir ama 5 değil raschia.Bjk yüzde 50 sini 5 e aldı.Yani yarısı 5 tamamı 10

O süreci hatırlamıyorsunuz büyük ihtimalle.
Falcao'nun topallayarak filan yürüdüğü videolar düşmüştü bize gelme sürecinde. Hatta goy goyu dönmüştü; bize gelmek için sakat numarası yapıyor diye.
Aga transfer olurken sakatlığı olduğu halde alınan tek oyuncu Falcao mu. Son sezonunda 3000 dk oynayan oyuncudan bahsediyoruz. Son haftaları sakat geçirmiş olabilir. Ciddi bir şeyi olsa bize geldiği gibi maçlara çıkamazdı zaten. Falcao mevzusu tamamen bizim cenabetliğimiz.

Screenshot_20230816_140638_X.webp
Screenshot_20230816_140631_X.webp

Bayır domuzu, dağlık ve ormanlık alanlarda yaşayan bir domuz türüdür. Diğer domuz türlerine göre daha küçük olan bu tür, ortalama 80-110 cm uzunluğunda ve 30-50 kg ağırlığındadır. Erkeklerin dişilere göre daha büyük olduğu görülür.

Bayır domuzları genellikle geceleri aktiftirler ve otçul beslenirler. Çok çabuk hızlanabilen ve iyi yüzücü olabilen bu domuzlar, avcılarından kaçmak için hızlı bir şekilde koşarlar. Ayrıca, kendilerini savunmak için de dişlerini kullanırlar.

ewt scout edelim bu özelliklerden

sanki transfer hamlelerini buradan biz yaptırıyormuşuz gibi sürekli millete laf sokan trip atan arkadaşların derdi nedir ben anlamadım bir sürü bu minvalde post dolu nöbet

Bayır domuzu gibi bi orta saha kim acaba
Bayır domuzu, dağlık ve ormanlık alanlarda yaşayan bir domuz türüdür. Diğer domuz türlerine göre daha küçük olan bu tür, ortalama 80-110 cm uzunluğunda ve 30-50 kg ağırlığındadır. Erkeklerin dişilere göre daha büyük olduğu görülür. Bayır domuzları genellikle geceleri aktiftirler ve otçul beslenirler.

Aga transfer olurken sakatlığı olduğu halde alınan tek oyuncu Falcao mu. Son sezonunda 3000 dk oynayan oyuncudan bahsediyoruz. Son haftaları sakat geçirmiş olabilir. Ciddi bir şeyi olsa bize geldiği gibi maçlara çıkamazdı zaten. Falcao mevzusu tamamen bizim cenabetliğimiz.
la zaten bize geldi 1-2 maçta mı ne sakatlandı işte.

Ramos meksikadan bir klup ve eski takimi sevilla ile gorusmus maas konusunda anlasamamis. Militao sakatlaninca madride haber gondermis 6 ayligina geleyim diye onlarda reddetmis. Arabistana gitmek istemiyormus.
Buyuk ihtimalle MLS yapar diyorlar

Ben Mohamed Camara yi istiyordum Monaco dan cpnkü Fofana yi almamiz mümkün degil. Mohamed Camara da pek mümkün degildi. Yok artik derim

Fofana ya da genduzi alalım.Yolumuza bakalım Sérgio da kalsın.2.75 maaşı da olsa belki yerine aldığımız tutmaz.Yedekte bekleyebilirsin desinler.nelson boeyde kalsın.Transfer manyağı olduk.Galatasaray’da transfer bitmez.Ama bitirelim bu sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt