Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musabın fenerli olduğu daha önce bilinmiyor muydu
fb e spor takımında felan olduğu muhabbeti dönmüştü

gunay
boey nelson abdul kazimcan
fofona toreyra gravenberk
tete icardi zaha

kayserinin boktan bi takım olduğunu kabul edelim birlikte oynamalarının zerre önemi yok

defansta attamah carole, 2 tane altyapı oyuncusu 11de falan
abi ben kayseri'nin ligin en kötü takımı olduğunu düşünmüyorum. bir de bize karşı ekstra motive olan bir tdleri var. sinek sersemken yakaladılar bizi, hatta bu şartlarda 1 puan normaldir bile de ilk maç diye tad kaçırdı tabi.

ayrıca karşı takımdan ziyade bizim hücum hattımız birbiri ile oynamaya alışmamış ve bence kalitesiz oyunculardan kurulu idi o maç için.

torriera-oliviera
raşitsa mertens kerem
icardi

ideal hattımız buydu

raşitsa ve icardi çok önemli olmak üzere şimdi bu idealden atıyorum bir oyuncu değişince bir şey olmuyordu geçen sene.

ama barış bir kanatta ileride bakambu falan olunca olmuyor abi, ne mertens ne kerem bütün çark bozuluyor rakip kim olursa olsun.

zaten icardi girdikten sonra bayağı atabilirdi yani de biraz geç kalındı oyuna alınmak için ve tabi hazır da değildi.

Kerem Demirbayla derbide edecekleri sohbet şimdiden kahkaha attırdı yav :D
FkxZRmPWAAItC6N

abi ben kayseri'nin ligin en kötü takımı olduğunu düşünmüyorum. bir de bize karşı ekstra motive olan bir tdleri var. sinek sersemken yakaladılar bizi, hatta bu şartlarda 1 puan normaldir bile de ilk maç diye tad kaçırdı tabi.

ayrıca karşı takımdan ziyade bizim hücum hattımız birbiri ile oynamaya alışmamış ve bence kalitesiz oyunculardan kurulu idi o maç için.

torriera-oliviera
raşitsa mertens kerem
icardi

ideal hattımız buydu

raşitsa ve icardi çok önemli olmak üzere şimdi bu idealden atıyorum bir oyuncu değişince bir şey olmuyordu geçen sene.

ama barış bir kanatta ileride bakambu falan olunca olmuyor abi, ne mertens ne kerem bütün çark bozuluyor rakip kim olursa olsun.

zaten icardi girdikten sonra bayağı atabilirdi yani de biraz geç kalındı oyuna alınmak için ve tabi hazır da değildi.
dediklerinde %100 haklısın, demek istediğim biz ordan bi şekilde galip gelmeliydik kalitemizle

fark çok fazla çünkü. icardinin kafası hariç pozisyonumuz yok nerdeyse.

İki bilek hareketi yapan ne kadar gerizekalı varsa bayılıyorlar izlemeye, ondan. Akıl mantık işi değil böyle bir kafayla ortak paydada buluşmak çok zor. Yarın öbür gün bu hurmalar ardımızı tırmaladığı zaman ilk ağlayanlar bu isimli topçu sevdalıları olacak buralarda. Suç bunlarda değil ama Icardi gibi 3 adam alacağım diyende.
Zaha, tete ve ziyechi iki bilek hareketi yapan gerizekalıya indirgemek biraz acımasız bir yorum değil mi rdaş

antudaki yozgatlı malı olma olasılığı çok yüksek
o herif nurnberg veya bremenden galiba.musapın sürekli olumsuz yazması bi ihitmal dedirtiyo.fatih terime bunak ve gerizekalı da dedi gecmişte

bu yozgatlı lalesi sürekli icinizden biriyim hahhaha diyodu

ziyech'ten sonra bize mutlaka temposu yüksek bir merkez lazım

ağır bir adam gelirse sıkıntı yaşarız

ön taraf top rakipteyken çok alakadar olacak gibi durmuyor.

oradan doğacak eksikliği çabukluk ile kapatabiliriz. torreira bunu yapıyor ama tek başına yetmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt