Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.989
- 7.924
- 898
yetenek fukarası her topçu gs'de it gibi koşmaya mecburdur, örneğin rashica/berkan/barış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol ikonu aldık
Dubouis kalirMidstjö, Dubois kesin gider. Sergio'da bir ihtimal
zaniolo ile rashicayı çarp topla ziyech etmezhee ikon![]()
abi ben kayseri'nin ligin en kötü takımı olduğunu düşünmüyorum. bir de bize karşı ekstra motive olan bir tdleri var. sinek sersemken yakaladılar bizi, hatta bu şartlarda 1 puan normaldir bile de ilk maç diye tad kaçırdı tabi.kayserinin boktan bi takım olduğunu kabul edelim birlikte oynamalarının zerre önemi yok
defansta attamah carole, 2 tane altyapı oyuncusu 11de falan
vay at vayMusap olm. 6s ve cincon dediği günleri çok net hatırlıyorum. şakasına söylediğini belirtmişti daha sonra
antudaki yozgatlı malı olma olasılığı çok yüksekmusap hakkında gerekli acıklamayı yapalım
dediklerinde %100 haklısın, demek istediğim biz ordan bi şekilde galip gelmeliydik kalitemizleabi ben kayseri'nin ligin en kötü takımı olduğunu düşünmüyorum. bir de bize karşı ekstra motive olan bir tdleri var. sinek sersemken yakaladılar bizi, hatta bu şartlarda 1 puan normaldir bile de ilk maç diye tad kaçırdı tabi.
ayrıca karşı takımdan ziyade bizim hücum hattımız birbiri ile oynamaya alışmamış ve bence kalitesiz oyunculardan kurulu idi o maç için.
torriera-oliviera
raşitsa mertens kerem
icardi
ideal hattımız buydu
raşitsa ve icardi çok önemli olmak üzere şimdi bu idealden atıyorum bir oyuncu değişince bir şey olmuyordu geçen sene.
ama barış bir kanatta ileride bakambu falan olunca olmuyor abi, ne mertens ne kerem bütün çark bozuluyor rakip kim olursa olsun.
zaten icardi girdikten sonra bayağı atabilirdi yani de biraz geç kalındı oyuna alınmak için ve tabi hazır da değildi.
muazzam bir karşılaştırma.zaniolo ile rashicayı çarp topla ziyech etmez
Zaha, tete ve ziyechi iki bilek hareketi yapan gerizekalıya indirgemek biraz acımasız bir yorum değil mi rdaşİki bilek hareketi yapan ne kadar gerizekalı varsa bayılıyorlar izlemeye, ondan. Akıl mantık işi değil böyle bir kafayla ortak paydada buluşmak çok zor. Yarın öbür gün bu hurmalar ardımızı tırmaladığı zaman ilk ağlayanlar bu isimli topçu sevdalıları olacak buralarda. Suç bunlarda değil ama Icardi gibi 3 adam alacağım diyende.
raşit yetenek fukarası değil. Abartmayetenek fukarası her topçu gs'de it gibi koşmaya mecburdur, örneğin rashica/berkan/barış.
o herif nurnberg veya bremenden galiba.musapın sürekli olumsuz yazması bi ihitmal dedirtiyo.fatih terime bunak ve gerizekalı da dedi gecmişteantudaki yozgatlı malı olma olasılığı çok yüksek