- 26 Aralık 2008
- 9.313
- 10.743
- 2.638
Kerem'i ligde kimse kesemez de dünkü gibi oynarsa CL'de ilk 11'i zor. 8+3 bizi bu sene geçen seneye göre daha çok zorlayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten bizim takımda kamp gören Muslera, Kerem, barış, Abdülkerim var diğerleri Yunus ve altyapı oyuncuları ve gönderdiğimiz oyuncularGelen oyuncuların neredeyse hiçbirinin hazır gelmemesi handikap. Ligde ilk 5 haftayı min. puan kaybıyla geçmeliyiz. Sonrasında birşeyler oturur.
Puan kaybı çok olursa düşen motivasyonla kağıt üstünde çok iyi olduğunu düşündüğümüz transferlerinde anlamı olmayacak.
belki de rahatsız olsun diye denılmıs olabilirBen kimsenin avukatligini yapmam ama birisine kus hakareti forum kurallarina göre ceza gerektiriyor.
Mesela bana kus muammelesi cekilmesinden asiri derecede rahatsiz olurum. Baska bir seyler döndüyse bunu bilemem ama yapmayin. Hos degil bana göre.
Horsezat
Dünkü maçta Emin o yaptığı hata gibi 4 pozisyonu daha var sürekli yaptı o hatayı bazen fazla öz güven iyi değildir. Yine de gayet iyi alternatif topla o kadar rakibin içine dalmayı keserse çok daha iyi olacak. Kaan Ayhan iyiydi dün.Dünkü maçta fahiş bir hata yapmasına rağmen Emin Bayram çok iyi top oynadı. Birinci stoper alternatifi Emin'dir şu şartlarda. Ben bu sezondan sonra değerini katlayacağını düşünüyorum. Bazı maçlarda Emin - A.kerim bile oynayabilir ligde..
Keser yahuKerem'i ligde kimse kesemez de dünkü gibi oynarsa CL'de ilk 11'i zor. 8+3 bizi bu sene geçen seneye göre daha çok zorlayacak.
tüttürüyormuş diyollaTüm forum Ziyech'in tamamen ileride ayağına top bekleyen bir futbolcu olduğuna eminse ben yıllardır farklı Ziyech izledim o zaman. Bu arkadaş göbekte oynarken de kenarda oynarken de top rakipteyken iyi defansif pozisyon alan, top kaybı olduğunda prese başlayan, gerektiğinde rakip bekini onlarca metre kovalayan oldukça çalışkan bir adam. Özellikle milli takım maçlarında genelde defansif rolü çok daha fazla oluyor yıllardır. Bence aşırı teknik olan her isim için biraz ön yargı ile ezbere yorum yapılıyor.
Zaha da yine aynı şekilde özellikle son iki sezonunda orta sahaya kadar gelip top alan, oyun kurulumuna doğrudan katılan, rakibi ısıran, basan bir adam oldu. Oynadığı takımda bunları gösterme şansı her maç zaten olmuyor ama bu görevler verildiğinde de bunları yapabilen adam.
Tete konusunda bir fikrim yok ama Zaha ve Ziyech'in tamamen ileride elleri belinde top bekleyen adamlarmış gibi anlatılması beni çok şaşırtıyor.
Her şeyi geçtim, Ziyech gibi bir çilingir mevcut kadromuzda yok, geçen sezon bunun eksikliğini çok ama çok çektik, bu sezonun başından beri de çekiyoruz. Ziyech gibi bir adamı oraya koyan yönetim, teknik ekip de bir zahmet arkasına adam almayı düşünüyordur diye düşünüyorum.
Bu arkadaş niye şutlandı. Kuş muymuş.Günay
Boey kaan abdüs angelino
Torreira dominguez
Tete ziyech zaha
İcardi
lig icin gayet yeterli. rotasyonda da kerem a barıs kazım kerem d yerli olarak
Aranizda halledersiniz dostum. Ikiniz de hayatlarinin büyük bir kismini Galatasaray'a adamis taraftarsiniz.belki de rahatsız olsun diye denılmıs olabilir
zamanlamada ufak hatalar olsada , çok daha konsantre ve istekli oynandığını biliyorumtüttürüyormuş diyolla

kaleci rotasyona sokulmaz. Ya Muslera dan vazgeçeceksin al forma senin diyeceksin Günay'a ya da o işe hiç girmeyeceksin.Muslera’yi da rotasyona sokmadan 3 Turk oyuncu isi icinden cikamiyorum. Simdi Ziyech yedek otursun diye mi aliyoruz? Ya da alinacak 8 mi yedek olacak? Angelino?
Cok garip bir kadro olusturuyoruz.
Okan Buruk her seferinde 96-00 kadrosu rotasyonunu ornek gosteriyor. Durum tamamen farkli. O zaman takimin cogu yabanci pahali yildizla dolu degildi. Hagi, Popescu, Taffarel vs sakat olmadigi surece 11 de yerleri garantiydi.