- 23 Ocak 2019
- 26.710
- 34.707
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
degismediyse iletisime gecelimbende bilgilerimi verdim hesaplarima kadar adimi degistirmiyorlar. sonra internette aratinca adini cikiyor yazdiklarin. memur adamiz sikinti.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu takımın toparlanması ts galibiyetine bakar ..
sezon başından beri en çok istediğim isim ziyechdi 10 kerede yazmışımdır
bir sistemin yoksa city bayern real değilsen ziyech gibi adamlar senin en büyük topçuların olur playmaker adamlar bunlar
tadic fb onun için çok övdüm
istediğin kadar lafını söyle tadic varken fb hep 1-0 önde başlar maçlara
bu ziyech içinde geçerli ve bence tadicdende daha iyisi
sadece 5 ay önce mart ayında gelse sevinçten ortalığı yakacak adamlar şimdi adamı tukaka ediyorlar
ziyech şuan için yapılmış en iyi transfer ligde
ikinciside tadicdir
zaha ve tetede 3 ve 4 dür
ayriyeten ziyech çok koşan mücadelecide biri
Narkotik uzun sürüyormuşZiyech saglik kontrollünden gecti mi noldu yav
Ziyecinde çok seyindedir bu ikisiSu anda iki serefsiz kancik organizasyon ziyekte araya girmek icin yirtiniyorlardir.
şuan muamma ,Ziyech saglik kontrollünden gecti mi noldu yav
Asla,yanindayizokan buruk ismi tartısmaya acılmalı
Sen yaptın şimdiGalatasaray a hiçbir Galatasaraylı 6 li falan kısaltma yapmaz. Geciniz. Şaka olsa bile yapmaz , yazmaz. Kim bunu şaka da olsa yazarsa kuştur.Ya da mazoşisttir , küfür yemekten zevk alıyordur.
Keramettin abiye bisey diyecektim ama vazgeçtim,nasıl olsa mutlu olacak 2 ortsaha gelince
Birini raporlayip ona haber verince şey mi oluyoruz bak senin kulağını çektim bı daha yapma mi oluyoruz