Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana sanki 8 almayacaklar gibi geliyor ya şua an geldi bu his. belki genç bir 6 alırlar en fazla.

3 yerliyi çoğunlukla kazımcan-demirbay-apo yapacağız ligde. görünen o. kerem aktürkoğlu yedek kalacak. muslera-günay düşünenler bence yanılıyor. kalecide rotasyon yapılmaz. ancak cezalı veya allah korusun sakat olursa yedek kaleci oynar.

oyun içinde, torr-berkan / tete-BAY / zaha-kerem yapıp o 3 yerliyi bu şekilde koruyacağız.

cl'de rahatız tabi.

relax-easy.gif
Erden Timur....gidip midso ve rashica almayacak😀

Okan hocanın gerektiğinde erden timuru dinleyecegni söylemiştim,şimdi onun gönlünü de yapacaklar ortsahayla

Bir de Ziyech pasları falan paylaşılıyor

Gören de kimse tanımıyor sanır

Mevzunun kalite olmadığını umarım kafanıza vurula vurula anlamazsınız

Daha net yazabilir misin lütfen, adminim? Son yazdığın mesajlar hep böyle sitem içeriyor ama net değil.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Erden Timur....gidip midso ve rashica almayacak😀
Güzel bir orta saha kurgumuz olacak bence ama takımın oturması için geçen sezon yaşadığımız sancılı dönemin bir benzerini yine yaşayacağız maalesef. Umarım yine en az hasarla atlatırız o dönemi. En azından şu an elimizde Icardi var

Güzel bir orta saha kurgumuz olacak bence ama takımın oturması için geçen sezon yaşadığımız sancılı dönemin bir benzerini yine yaşayacağız maalesef. Umarım yine en az hasarla atlatırız o dönemi. En azından şu an elimizde Icardi var
Bu önümüzdeki maçlarda kaliteli ve cabalayanlar maçları çözmeli bence

Sagbek,sag açık,sol açık ve yardimci forvet..zanioloya attirir,icardiye attirir.kim bu bilin bakalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt