Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica bizim için acil durum valfi olacaktı bu sene. Yeni transferlerle başarılı olunamadığı, defansif zaaf yaşadığımız senaryoda rashicayı sağa atıp en kötü geçen seneki formasyona dönebilirdik. Bize farklı bir opsiyon sunuyordu şu anki alternatiflerde böyle bir durum yok. Zaniolo kalsaydı da bu durum değişmeyecekti. Üstelik yedek kaldığında sıkıntı yaratmayacak gerektiğinde hücumun her yerinde oynayabilecek bir herifti milot.

Bu transferin olmaması üzdü ancak öldük, bittik noktasında değilim ben. Sacha baya ekstra bir herif oldu, sağ kanattaki defansif zaafiyeti her türlü kapatır. Ancak Torreira yanına alacağımız adamın bir çok işi baya üst seviyede yapabiliyor olması lazım ki sıkıntı yaşamayalım. In erden we trust demek durumundayız.

ucuz ziyech ve 2 kalitelı orta saha ıle bızı kımse tutamaz...en ıyı transferlerı bız yapıyoruz..
Ziyech 10 oynar bu takımda. Orta sahaya iki kaliteli oyuncu alıp Torreira' yı da yedek bırakıyoruz demek?!..

Mevcut kadrodan, özellikle orta-ön bölgedeki egosu yüksek ve düzenli süre alamayacağı belli 4-5 futbolcuyu olası en az zararla elden çıkarmadan takım içi huzurun sağlanabileceğini zannetmiyorum. Bir tane ihtiyaca uygun orta saha transferinden başkasına gerek yok. Bir de Nelsson giderse stoper...

Ziyech heyecan bile yaratmamış, alo oyuncunun kralını aldık neyin kafası bu, bedava Ziyech ile bonservisli Rashica'yı kıyaslayan derhal forumu terk etsin, biri dublör biri başrol, çok değil daha devre arası 12 dk ile PSG anlaşması yattı, DK Fası yarı finale çıkmasında 1 numaralı isimdi, duran topları artık Aplus kullanacak oyuncumuz olacak, ligin baronu İcardi ise sefiride net olarak Ziyech tir. Angelino gibi oyuncuyla coşan taraftar, nasıl oluyorda Ziyech e laf yapıyor anlamış değilim, ne bekliyordunuz arkadaşlar?
adam ajaxta twente de çift haneleri skor ve asist yapmış hatta bir sezon 20 gol 20 küsür asistte yapmış, tadic 4 yaş yaşlı ve buna benzer performansı var.

Sorma bilader. Bu konu benim içinde büyük bir gizem. Sürekli konuşuyorlar. Musap şöyle musap böyle. Musap koptu. Musap osurdu. Bir Musap efsanesi yürüdü gitti forumda. Bakıyorum bakıyorum Musap diye biri de yok forumda.Hayır yeni bir üye de değilim. Kim ulan bu Musap.

Yemin ediyorum Tarsus'ta ki kazı bir bu Musap konusu iki benim için. Bu gizemi çözeceğim arkadaş.

Oh be yazdım kurtuldum 🤣

Mert Aydınlı

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Canlı yayında ağladı diye araya bir sürü asam girdi o iki transferde.
Gedsonda adamı almadık bak almak istemedik değil bildiğin gidip almadık terim istedi diye almadı herifler bildiğin.
Rashicayı da istemedik bunun anlaşılmayacak bir durumu yok ki.

Quaresma bile menajeriyle haber gönderip beni alın dedi.

Neyi yarıştırıyoruz ki girmiyoruz ahlaklı davranıyoruz. Halil’de de çocuk direkt bize gelmek için haber gönderdi bedava Türk ne yapalım almayalım mı? Gitmek istemeyen bir oyuncuydu.
Acıma yetime demişler, adam ağladı diye niye vazgeçiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt