Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küslerin barismasi amaciyla GSC Pilav günü öneriyorum
Bugün bir taraftar daha kazandık beyler..
Kızım..
Ekli dosyayı görüntüle 215313
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica videosunda feto görüntüsü koymuşlar. Pis kaşınıyor Beşiktaş. Ne kadar aşağılık bir camia.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziyech 10 oynar bu takımda. Orta sahaya iki kaliteli oyuncu alıp Torreira' yı da yedek bırakıyoruz demek?!..ucuz ziyech ve 2 kalitelı orta saha ıle bızı kımse tutamaz...en ıyı transferlerı bız yapıyoruz..
ben göremedim, ekran görüntüsü varmi?
+1 kız bebiş daha ekleyelimBugün bir taraftar daha kazandık beyler..
Kızım..
Ekli dosyayı görüntüle 215313
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kova kalecilerin olduğu tr liginde eski gücünde ise bir sürü duran top golu buldururziyech çok asist yapar yalnız
adam ajaxta twente de çift haneleri skor ve asist yapmış hatta bir sezon 20 gol 20 küsür asistte yapmış, tadic 4 yaş yaşlı ve buna benzer performansı var.Ziyech heyecan bile yaratmamış, alo oyuncunun kralını aldık neyin kafası bu, bedava Ziyech ile bonservisli Rashica'yı kıyaslayan derhal forumu terk etsin, biri dublör biri başrol, çok değil daha devre arası 12 dk ile PSG anlaşması yattı, DK Fası yarı finale çıkmasında 1 numaralı isimdi, duran topları artık Aplus kullanacak oyuncumuz olacak, ligin baronu İcardi ise sefiride net olarak Ziyech tir. Angelino gibi oyuncuyla coşan taraftar, nasıl oluyorda Ziyech e laf yapıyor anlamış değilim, ne bekliyordunuz arkadaşlar?
Sorma bilader. Bu konu benim içinde büyük bir gizem. Sürekli konuşuyorlar. Musap şöyle musap böyle. Musap koptu. Musap osurdu. Bir Musap efsanesi yürüdü gitti forumda. Bakıyorum bakıyorum Musap diye biri de yok forumda.Hayır yeni bir üye de değilim. Kim ulan bu Musap.
Yemin ediyorum Tarsus'ta ki kazı bir bu Musap konusu iki benim için. Bu gizemi çözeceğim arkadaş.
Oh be yazdım kurtuldum![]()
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acıma yetime demişler, adam ağladı diye niye vazgeçiyorsun.Canlı yayında ağladı diye araya bir sürü asam girdi o iki transferde.
Gedsonda adamı almadık bak almak istemedik değil bildiğin gidip almadık terim istedi diye almadı herifler bildiğin.
Rashicayı da istemedik bunun anlaşılmayacak bir durumu yok ki.
Quaresma bile menajeriyle haber gönderip beni alın dedi.
Neyi yarıştırıyoruz ki girmiyoruz ahlaklı davranıyoruz. Halil’de de çocuk direkt bize gelmek için haber gönderdi bedava Türk ne yapalım almayalım mı? Gitmek istemeyen bir oyuncuydu.