Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Herkez biraz ezbere takiliyor. Ortalama Ajaxta 11km maç basi kosuyordu.

Galatasaray Adana'ya karsi oynarkem nisandaki takimin en fazla kosmus 5 oyuncumuzun mesafelerine bakin.

Bi arada bi altindaki sayfanin verisine göre 2019da ortalama Ziyech in maç basi top kaybi 2
Mac başı 2 top kaybı mi. Keremin bir macta yaptığı top kaybini bu adam bir sezonda mi yapıyor yani??

Kulübü saha dışına çıkarmak için kol kola hareket eden FB - BJK kardeşler göreceğiz neler olacak. Bu ortamın karşı tarafa yaradığına pek rastlamadım ben.

bu space odasında neyden bahsedıyorlar

ramosla beraber 1 stoperle daha mı görüşülüyormuş 3-4 saatlik akışa hakim değilim knk. özet geçsene
Yok yav 2 stoper falan gelecegi yok bu saatten sonra alinirsa 1 stoper alinir Ramos zaten muamma.

Orta saha transferine odaklandik suan.

Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlar :) Yarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler :)

Şu aralar tişört bile getirmeyip çıplak gezsen gideri var ama ne kadar kalacaksın? 1-2 hafta sonra falan özellikle Ankara tarafı bir ihtimal yavaştan serinleyebilir akşamları uzun kollu bir şey isteyebilir.

Bu saatten sonra transferini Koç grubunun fonladığı şüphesi bulunan Rashica gözümde en büyük karaktersizdir.
Etme yahu. Ne bilsin adam Ali Koç-BJK ilişkisini?. Yeterince bekledi, baktı olmadı, en iyi teklifi kabul etti, profesyonel futbolcu olarak; o kadar...

Artık lig başladı. CL playoffları geldi çattı. Artık şu transferi bitirin de her kafadan bir ses çıkmasın. Hoca da, futbolcular da taraftar da rahatlasın. Ne kadar sancılı bir transfer dönemi oluyor.
Transfer dönemimiz gayet planlı ve programlı... Kuşların içinden geçe geçe gidiyoruz işte. 15 Eylüle var daha 1 ay. Erden başkan bunlara kabus olup her gece uykularını kaçırdığına garanti verebilirim. Ama ispat edemem. Bırakın kimyalarını bozsun bizim başkan. Zira bir o kadar da yerin altında var zalımın oğlunda :)

halil alındığında twitterde zırlayan taner karaman tjknin videosuyla ilgili bisey demiyor. pazar günleri deniz satarin programında delikanlı adam gibi takılıyor bir de. bjklilerin demirkolu

Aynen. Herkez biraz ezbere takiliyor. Ortalama Ajaxta 11km maç basi kosuyordu.

Galatasaray Adana'ya karsi oynarkem nisandaki takimin en fazla kosmus 5 oyuncumuzun mesafelerine bakin.

Bi arada bi altindaki sayfanin verisine göre 2019da ortalama Ziyech in maç basi top kaybi 2
Ben Ziyech'in Chelsea'deki en az 15 maçını izledim, hiç bir maçta iyi oynadigini ve kilit actigini görmedim. Sag taraftan ice donup sol ayağıyla orta yapmaktan baska bir meziyetini görmedim. Chelsea yüksek bonservis ücreti verdigi icin kendisine uzun sure sana verdi, yoksa çoktan gönderilmişti.
Tete'yi fırsat transferi olarak gördüğüm icin Rashica'nin alınmamasını çok yanlış bulmamıştım ama Ziyech kumari icin gecen sene çok faydalı olmuş, yedek kalmayı sorun etmeyecek, Hoca'nin takımda görmeyi çok istediği Rachica'yi Beşiktaş'a kaptırmak çok büyük bir hata.

Şu aralar tişört bile getirmeyip çıplak gezsen gideri var ama ne kadar kalacaksın? 1-2 hafta sonra falan özellikle Ankara tarafı bir ihtimal yavaştan serinleyebilir akşamları uzun kollu bir şey isteyebilir.

Izmir'e ve Kusadasi'na gececegim bir 10 gun sonra. Tesekkurler detaylar icin haklisin :)

2 aydır ısrarla stoper aldırmaya çalışanlar var. Nelsson gitmediği sürece stoper almanın mantığı yok. Abdül, Kaan ve Emin yerli olarak banko elimizde. Ligin en iyi stoper hattı bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt