Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Geliyor gelmekte olan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor gelmekte olan...
bu sezonun midtsjosu kim olurO belli de umarım maaşını ödeyip göndermeyiz. Baştan iyi bir tecih olmamıştı zaten...
Geliyor gelmekte olan...
bu sezonun midtsjosu kim olur
Ben satılacağını düşünüyorum. Görüşmeler sürüyordur.nelsson gitmeden bu adam gelmez
bu adam pesimistlik konusunda beni bile geçti yaw.Bunlar normal şeyler, o söylenen rakamlara gelmesi imkansız
Gelmesi de saçmasapan bir iş olur, nelssonu yedek mi bırakacağız bir de, ligte zaten kimi oynatacağız diye kara kara düşünüyoruznelsson gitmeden bu adam gelmez
Adam gidecem demiyorki tam tersi takima cok bagli yonetim ve taraftar pek istemiyor daha cok adamiFransada transfer kapanir adamda ben gidicem derse isterse birakmasinlar essek gibi birakirlar eylulden once bitecek transfer degil
Çok bir alternatifi kalmadı. MLS kapandı, Arabistan'ı istemiyor. Bizle suyun karşı tarafı arasında seçim yapacak gibi duruyor şu an. Haftaya iyi bir skorla fişi çekersek bu iş noktalanır.Bunlar normal şeyler, o söylenen rakamlara gelmesi imkansız
Birden çok aday var. Şimdi dillendirmenin sırası değil...bu sezonun midtsjosu kim olur
Dominguez şu ana kadar ismi çıkanlar arasındaki en komple ve kalite orta saha. Her şey var adamda.
Kral Dominin Fm profili. gayet başarılı
Nasıl yani bu karar alınmadan herifi üç kere sağlık taramasından mı geçirdik.Haluk Yürekli: "Ziyech için sağlığın dışında bir karar verilecek alalım mı almayalım mı diye Okan hoca ve yönetim oturacaklar maliyeti bu ortaya koyacağı performans bu diyecekler. Eğer o karar transferi konusunda çıkarsa Ziyech İstanbul'a davet edilecek."