Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 215531

Bu dörtlüyü sahada görüp çekinmeyen takım olamaz maç başlamadan 1-0 öne geçiyouz bile

IMG_5813.webp

Arkalarında bu ikili varsa neden olmasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne alakası var ya, onun da rakibi pendikspor değil miydi? komple baştan aşağı yeni kurulmuş bir takım o da. bir bakmışsın pendik de haftaya bir takıma 5 atmış, gs ts'a 4 atmış vs vs.

o yüzden ilk haftaların günahı olmaz denir. şu an kimin ne olduğu belli değil. birkaç hafta geçsin hangi takımın ne olduğu ortaya çıkar.

haa, geçen seneki takımı koruyup sadece mertens ve oli yerine 2 baba transfer ile başlasaydık, ki ben öyle olacağını ümit ediyordum, biz de bu ilk hafta geçiş sürecinde avantajlı olacaktık. olmadı ama yeni oyuncularımızın hiçbirinden verim alamıyoruz şu an. bu kısmı eleştirilebilir.
işte benim anlatmak istediğim şey yok erken kamp başlamış , daha fazla resmi maç oynanmış biz daha hazırız muhabbeti. böyle bişi yok yani. şuan takımda tempo namına gram bişi yok. herkes ayağına top gelsin diye bekliyor.

fb gibi balonlara 10m,15m
ne idüğü belirsiz heriflere 2.5-3m eurodan başlayarak maaşları dağıtsak bizde hazır kadro ile girerdik

gerçi hazır transferlerle giren fb'nin de halini görüyoruz :asd:

kalitesinden şüphe duyulmayan isimlere gidiyoruz, gerisi de artık teknik heyetin elinde
kısa süre içinde hazır seviyeye çıkartmak zorundalar bu oyuncuları

fb gibi balonlara 10m,15m
ne idüğü belirsiz heriflere 2.5-3m eurodan başlayarak maaşları dağıtsak bizde hazır kadro ile girerdik

gerçi hazır transferlerle giren fb'nin de halini görüyoruz :asd:

kalitesinden şüphe duyulmayan isimlere gidiyoruz, gerisi de artık teknik heyetin elinde
kısa süre içinde hazır seviyeye çıkartmak zorundalar bu oyuncuları

bence fenerin bu seneki transferleri balon değil

2 gündür söylüyordum bugün partey haberleri düşmeye başlamış . Aklı başında her yönetici böyle bir hücum hattı varken klasik 8 düşünmez partey gibi bir oyuncuya giderdi zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt