Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada oynatırlarsa görürsün Enis'im.
bir şey göreceğimiz yok

çalım repertuarı bi kere kısıtlı adamın

fiziğiyle var olan bir oyuncu kendisi

ölü rebicin vereceği katkının yarısını veremez orada

en iyi olduğu yer sağ açık hatta 3-5-2 oynayan takımlarda kanat bek olarak bile yararlı olabilir

takımda endişe verici 2 şey var

birincisi çok sayıda oyuncumuzun ritim bulması muhtemelen eylülün ortasını bulacak

zaha icardi tete gelirse ziyech ve belki angelino maalesef hazırlık açısından bomboş bir yaz geçirdiler

ikincisi ise takımın savunma yönünün ve buna bağlı olarak hücum ile savunma bağlantısının gerileme ihtimali

Çakma tayyareci levo futbolcumuz hakim ziyech'e ziyeş demekten vazgeçmeli

IMG-20230817-WA0002.webp

Doğru söze ne hacet.

bir şey göreceğimiz yok

çalım repertuarı bi kere kısıtlı adamın

fiziğiyle var olan bir oyuncu kendisi

ölü rebicin vereceği katkının yarısını veremez orada

en iyi olduğu yer sağ açık hatta 3-5-2 oynayan takımlarda kanat bek olarak bile yararlı olabilir
Renkdaşım Zaniolo nun da yaptığı tek şey 50 kişinin üzerine freni patlamış kamyon gibi gitmek ona bakarsan.

Güldük eğlendik. Artık ziyec telafuzu nasıl olacak diye kafa yormaya gerek yok. Keramettin admin bu konuda pusuda olabilir.

2 gündür söylüyordum bugün partey haberleri düşmeye başlamış . Aklı başında her yönetici böyle bir hücum hattı varken klasik 8 düşünmez partey gibi bir oyuncuya giderdi zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Partey yas olarak uymaz, takima habire 30 yasinda oyuncular bakiliyor.

kibar davranmışsın
Kibarlık benim lügatımda pek yok fakat ceza almak da istemiyorum gerizekalı birinin attığı gerizekalıca bir tweet için. Şimdi bu tweeti atan andaval fblilerle falan dalga geçiyordur ne kadar salaklar diye.

Ziyech övmek için Rashica boklamaya lüzum yok.

Yarın derbi günü bugün açıklanip İstanbul'a gelmez ise pazara kalacak en erken

şu an bana göre en eleştirilebilir olan yegane şey, geçen seneki cillop gibi takımın 9 oyuncusunu tutmayıp, direkt yıldız transferi işine yönelmemiz oldu.

muslera-boey-nelsson-bardakçı-kazımcan-torriera-rachica-kerem-icardi'yi tutup, mertens'i geçen seneki mata'nın rolüne soyundurup (ki kendisi bunu kesinlikle kabul ediyor), bir de oli yerine dinamik bir orta saha alacaktık. BU KADAR.

en zoru olan icardi işini bitirdik. en kolayı raşitsa'yı bilerek almadık.

ya sen şu 9'u bir tut elinde. sonra zaha mı tete mi alıyorsun ne alıyorsan al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt