Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf rakip takıma gittiği için raşite çöp muamelesi yapanlar var inanılmaz yahu tamam bu adam bizi geçen sezon direkt şampiyon yaptı diyemeyiz ama şampiyon olmamız da payı büyük
Gomisin katkısı daha fazladır niye adını anmıyoruz. Yada kaç maçta defansif aksiyonları başarıyla yapan dubois dururken yeni oyuncu istedik. Bugün itin bir tarafına soktuğumuz olivieranın da berkanın da katkısı en az raşit kadar.

Babasının attığı videodan dolayı almadığımız da aşikar en azından anlamadım diyip özür dileseydi. Kulübün 1. sorumlusu hakkında atılan video hoş bir video değildi yani.

Geçmişte bize defalarca zararı dokunmuş bu Monchi çingenesi ile iş yapmayın dedik olmadı. Tarihinden ders almayanların sonu aynı hataları tekrar etmek işte

Koca kulübün bir kurumsal hafızasının olmadığını görmek çok üzücü. Bir karalisteniz olsun başına da bu Monchi yi yazın. Senetle Apoyu kazıklayan arap kulübünü de ekleyin.
Şu ronaldoya 250 m veren kulüp dimi bu.

Ziyech gelecekken sanchez ve griezman istiyomusuz ustune belliki.ziyech gelsin,zanioloya göre planlanır on taraf.

Zanyoloya bugun imza attirmiyirlarsa istedigimiz şartlarda, hemen geri cağiralim. Monchi gavatina da siktir çalalim

Ben erden timuru az cok taniyorum artik,burda sizlerle de atismayacagim,sosyal medyada menajerden haber alanların fikirlerini de görmezden geleceğim.Ziyech here we go gelsin bi

ne olur abi mesela

altı üstü 1 oyuncuyu ya onlar alıyor ya biz

biz zahayı aldığımız için uçmuyorsak onlar da öyle olur
Abi Zaha ve Ziyech net şampiyonluk hamlesidir kimse kimseyi kandırmasın. 11 kişi defans yapılan bu ligde dar alanda çalım atabilen ve şut yeteneği olan adamların bu ligin bug'u olduğunu ikimiz de biliyoruz.
Biraz form yakaladıklarında ikisi de deli atacak oyuncular.

Yaş sadece bir sayıdan ibaret

Ramos kendine o kadar iyi bakmış ki adam hiçbir zaman bireysel çalışmalarını aksatmamış

Ronaldo ne ise Ramos da o dur

Ramos'u istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt