Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb rabiot'u napacak bi sürü ortasahaları var fred'in yedeği mi olacak
mantık değil - taraftarı yatıştırmaca hareketi olacak - şimanski ismali sallayıp fred rabiot amrabat 3lüsü istiyor onlar - fifa FUT kadrosu kurmaca kafasındalar.

ki ismaili kesmek intihar onlar için şu an.

mantık değil - taraftarı yatıştırmaca hareketi olacak - şimanski ismali sallayıp fred rabiot amrabat 3lüsü istiyor onlar - fifa FUT kadrosu kurmaca kafasındalar.

ki ismaili kesmek intihar onlar için şu an.
doğru rabiot müthiş yaratıcı bi oyuncu değil zaten görev adamı onlarda en kritik isim fred onun yedeği hala yok rabiot'ta değil bence o profil

Çakalın derdi her seferinde imza parası almak sanırım.
1 senede 15 cukkalayıp seneye aynı teraneye girmecede ...

dolandırıcı futbolcu gibi , ismini vs kullanıyor.

oshimen hadi top 5 forvet profilinde - lafım olmaz - psikolojik delilik yaratırsın karşılarda

ama rabiot bel kırıcı hamle olur bunların üzerine , ha ama parasından banane yönetim düşünsün modunda , alalım derim - tor sara rab deli atar ortasaha olarak - AMA HOCAN YÖNETEBİLİRSE

Daha vaktimiz varmış, orta saha + kanat için yeterli süre olabilir.

yani öyle bir durum varki - top ileriye düzenli taşınma işi olursa otomatikman gol atıyoruz gibi durum var

ortasaha 1 , becerirsen çok maliyeti olmayan kanatsal bir iş sezonu getirebilir.

yani öyle bir durum varki - top ileriye düzenli taşınma işi olursa otomatikman gol atıyoruz gibi durum var

ortasaha 1 , becerirsen çok maliyeti olmayan kanatsal bir iş sezonu getirebilir.
Becermek zorundalar ya. Bu kadro şu hali ile bırakılmamalı

Bu gece olmali cünki 4.9. 24:00 diyor 3.9 23:59 olur
IMG_0408.webp

İnter 3-5-2de orta sahayı Hakan-Barella-Mikitaryan yapıyo baktığımızda hiçbiri 6 numara değil. Bu sisteme dönersek Demirbayın da rolünün artacağını düşünüyorum ben 2li orta sahada eksikleri olabilir ama 3lü orta sahada çok iyi bir iç oyuncusu olur
Zaten Sara orta sahanin sag tarafinda oynamayi tercih ediyor. Bence en iyi dizilis söyle olur mevcut kadroyla:

1725354683268.webp

Becermek zorundalar ya. Bu kadro şu hali ile bırakılmamalı
dün bende hayretler içinde izledim nasıl olur falan diye ama yani yönetimi geçen 3 aylık süreçten sıyıramam.

hocayı bile bile lades bazı hamlelerde yöntimi tamamen korumasını es geçemem - bak kanadın kalmadı, jelert baya soru işareti - gerçi 3 lü oynarsak izlemek lazım tabii ki de Doue ve Oğuz 2 M fark ile sende olabilecek 2 adamdı madem işleri buralara sürükleyecektin.

o yüzden sahada komple bir takım avası görmeden ben heyecanlanamıyorum şu an için.

dün taraftar gece 3 lerde ortalığı yaktı diye saçma rahatlamaya girebilir yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt