- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.129
- 3.923
Bence dursun bu gece saniyor kadro bildirimini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oshimen fırsat transferdi.kocaman oshimeni getirmisler bi doyun la
sizin sektörün hastasıyım .Hemen hemen hepsi öyle üstad
Mevcut bir oyunumuz yokkadrolara bakıyorum , mertensi sallamış herkes direkt dışarı
o hatayı yapmayın derim. mevcut oyunumuzda sahadaki en diri adam topsuz olarak...
şu 24:00 yazma olayına hastayım arakdaş ya 23:59 yazın ya 00:01 - %100 net anlaşılsın
Apo mevcut fiziki haliyle orada oy-na-ya-maz. Kanatları delik deşik ederler. Kanat bekleri önde oynadığından deparlı, çevik oyuncu oynar orada. Jakobs oynar yani. Jelert'i sağa veya sola yazabilirsin bu durumda.Zaten Sara orta sahanin sag tarafinda oynamayi tercih ediyor. Bence en iyi dizilis söyle olur mevcut kadroyla:
Ekli dosyayı görüntüle 260140
Bellingham+rafael leao hayırlı olsun o zaman.
Dün @Cengizhan Kaya rtaşımızın şu paylaşımı dikkatimi çekmişti
Gün içinde ve gecesinde neler oldu malum
Yüreği temiz rtaşımızdan totem niteliğinde bir mesaj daha rica edelim
Ekli dosyayı görüntüle 260119
Bunu bilen varmi, bro's?Anasini satim bu Avrupadaki takimlar ne zamana kadar daha oyuncu yazdirabiliyor ligleri için? Serbest oyuncular daha piyasada olmasi moral bozucu.
Ben Bellingham isterimtek transfer hakkımız olsa mckennie isterdim
geçen seneye kadar garantici haber yapan adam derdim bunun için - diyorsa var doğruluk payı diyordumda .Serhan Türk şuan da italyada okan hoca transfer görüşmesinde dedi.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi