Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot zormuş

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo mevcut fiziki haliyle orada oy-na-ya-maz. KAnatları delik deşik ederler. Kanat bekleri önde oynadığından deparlı, çevik oyuncu oynar orada. Jakobs oynar yani. Jelert'i sağa veya sola yazabilirsin bu durumda.
Katiliyorum ama top kaybinda Nelsson arkada ve Davinson'un hiziyla dönme ihtimaliyle kurtarmak isteyebilir o senaryolari. Apo yerine çevik bir sol stoper benimde tercihim olur.

ruh hastası rabiot bugünde bi yere gitmezse ŞL oynayan bir takımda oynayamayacak ne inat uyuz bi herif çıktı bu

sizin sektörün hastasıyım .

abimde proje menajeri mercedeste - diablo oynarken duruyor callda öylesine ...hafta 3 gün max ofise gidiyor - zırt pırt izin ..
zorluklari da var üstad

gecenin 2’sinde ariyorlar bazen bura çöktü şura çöktü vs.

Mesai saati kavrami yok ama gün genel olarak bos geciyor dogru

İtalya da taş gibi orta sahalar var güzel yere kapak attık inş italyadan gelir orta saha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jakobs sol kanat oynayacaksa sol stoper, sol stoper oynayacaksa sol kanat bek lazım şu an. Orta sahada oynayacak Torreira, Sara, Demirbay, Berkan, Mertens 5 oyuncu var buraya da ekstra bir oyuncu şart 50 maça çıkacağız sezonda bu rotasyon 3-5-2 orta sahasını kaldırmaz.

zorluklari da var üstad

gecenin 2’sinde ariyorlar bazen bura çöktü şura çöktü vs.

Mesai saati kavrami yok ama gün genel olarak bos geciyor dogru
olm benim toplantılar ""eaaaabbbbiiiii hakediişşşş yapılmadı sen bana iş dion yeaaaaaaa" larla geçiyor 7/24 bazen. o yüzden o kadar stressiz geliyor ki bana dışardan - tabii zorluğu vardır ayrı konu.

ama kariyr hedefi olarak PM ol - rahat et derim. böyle rahat çalışma programı ben görmedim.

Hoca asla formasyon değiştirmez bence adam 5 dk bile bir yenilik denemedi şimdi ne değişti de yapacak?

Dün olan eksiklerimiz, bugün hala devam ediyor. Osimhen gelmesi hiçbir eksikliğimizi kapatmadı bu rahatlığı anlamıyorum. Dün de zaten forvetimiz vardı bugün çok başka seviye bir forvetimiz oldu ama bu hala sol kanat ve orta sahamız, beklerimizin yedeklerinin olmadığı gerçeğini değiştirmiyor? Böyle körlemesine gidersek büyük tokat yiyeceğiz ki yedik zaten de yemeye devam edeceğiz.

Gardi, Allah'ın aslanı yaparsan sen yaparsın bunlar 10 milyon verip anca ismail ve ilyas filan alıyor bu adama 10 milyon verelim şu an aklımıza gelmeyen taş gibi bir orta saha getirir net kendine de ne alıyorsa alsın hakkıdır.

Avrupa ligi yarın geceymiş son bildirim.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasinda ayrilma durumu yok dedi Sami Yen Haber. Yani sezon sonuna kadar Osimhen bizimle.

Yinede su KAP aciklamasini gormekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt