Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Rabiot zormuş
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum ama top kaybinda Nelsson arkada ve Davinson'un hiziyla dönme ihtimaliyle kurtarmak isteyebilir o senaryolari. Apo yerine çevik bir sol stoper benimde tercihim olur.Apo mevcut fiziki haliyle orada oy-na-ya-maz. KAnatları delik deşik ederler. Kanat bekleri önde oynadığından deparlı, çevik oyuncu oynar orada. Jakobs oynar yani. Jelert'i sağa veya sola yazabilirsin bu durumda.
McKennie gelecek diye geciyor icimden.serhan,gardi sabah italya ya uctu dior,gorusmeler icün
2 hamle bekliyomus
zorluklari da var üstadsizin sektörün hastasıyım .
abimde proje menajeri mercedeste - diablo oynarken duruyor callda öylesine ...hafta 3 gün max ofise gidiyor - zırt pırt izin ..
1 sene değil mi sözleşmeOsimhen ocakta gider, yani ocakta 4’lu defansa doneriz
Ben Bellingham isterim
İkisi de gelsin. Kostic 4-4-2'nin veya 3-5-2'nin solu olur. McKennie de aynı şekilde 4-4-2'nin 3-5-2'nin sağı veya 3-5-2'nin sağ içi olur. İkisi de sart.Mckennie ya da Kostic gelecek bence. İtalya'daki biri daha gelecek kısacası
Bence gayet iyi. Insan yedek kulübesine bakarken tek Yunus ve Yusuf'u gördügünde zaten takim derinligi ne kadar eksik oldugunu anlar.Ziyech Galatasarayda kalmak istiyormuş.
olm benim toplantılar ""eaaaabbbbiiiii hakediişşşş yapılmadı sen bana iş dion yeaaaaaaa" larla geçiyor 7/24 bazen. o yüzden o kadar stressiz geliyor ki bana dışardan - tabii zorluğu vardır ayrı konu.zorluklari da var üstad
gecenin 2’sinde ariyorlar bazen bura çöktü şura çöktü vs.
Mesai saati kavrami yok ama gün genel olarak bos geciyor dogru