Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.222
- 18.388
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mantık değil - taraftarı yatıştırmaca hareketi olacak - şimanski ismali sallayıp fred rabiot amrabat 3lüsü istiyor onlar - fifa FUT kadrosu kurmaca kafasındalar.fb rabiot'u napacak bi sürü ortasahaları var fred'in yedeği mi olacak
Çakalın derdi her seferinde imza parası almak sanırım.Rabiot ne kıl bir adam çıktın sen yav. 25 yaşındaki 100 milyonluk adam 2 günde ikna oldu sen 3 aydır ikna olmadın. 1 yıllık sözleşmeyle gel sene sonu istediğin takıma gidersin
aşırı defansif olur gibi geldi üstad bilemedimAmrabat-Fred-Rabiot yapar Mou.
İbrahim Hatipoğlu sen misin? Osimhen'e topu kim getirecek Yunus mu?kocaman oshimeni getirmisler bi doyun la
doğru rabiot müthiş yaratıcı bi oyuncu değil zaten görev adamı onlarda en kritik isim fred onun yedeği hala yok rabiot'ta değil bence o profilmantık değil - taraftarı yatıştırmaca hareketi olacak - şimanski ismali sallayıp fred rabiot amrabat 3lüsü istiyor onlar - fifa FUT kadrosu kurmaca kafasındalar.
ki ismaili kesmek intihar onlar için şu an.
Bana aşırı ofansif gelmiyor büyük maçlar için gayet dengeli. Ki hoca Mourinho'ysa normal zaten defansif düşünmesi.aşırı defansif olur gibi geldi üstad bilemedim
1 senede 15 cukkalayıp seneye aynı teraneye girmecede ...Çakalın derdi her seferinde imza parası almak sanırım.
Toplantin falan yok mu en son toplantıya girdiğinde osimhen gelmişti.Evet hazır mıyız haber bombardımanına
Becermek zorundalar ya. Bu kadro şu hali ile bırakılmamalıyani öyle bir durum varki - top ileriye düzenli taşınma işi olursa otomatikman gol atıyoruz gibi durum var
ortasaha 1 , becerirsen çok maliyeti olmayan kanatsal bir iş sezonu getirebilir.
Zaten Sara orta sahanin sag tarafinda oynamayi tercih ediyor. Bence en iyi dizilis söyle olur mevcut kadroyla:İnter 3-5-2de orta sahayı Hakan-Barella-Mikitaryan yapıyo baktığımızda hiçbiri 6 numara değil. Bu sisteme dönersek Demirbayın da rolünün artacağını düşünüyorum ben 2li orta sahada eksikleri olabilir ama 3lü orta sahada çok iyi bir iç oyuncusu olur
dün bende hayretler içinde izledim nasıl olur falan diye ama yani yönetimi geçen 3 aylık süreçten sıyıramam.Becermek zorundalar ya. Bu kadro şu hali ile bırakılmamalı