Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün inanilmaz bir hareketlilik ve dinamizm olacak. Hazirlikli olun

İcardi veya batsuayi 10 noda görürüz biz.Hiç şaşırmam.Osimheni gider icardi gibi ortasahaya koşturursa yiyeceği lafları tahmin edemiyorum.

GWU9mQcX0AAm4cY

Umarım ziyech de gider yakında kosamayan adam görmek istemiyorum

Aslında zaman zaman geriye yardım ediyor ama çok isteksiz görünüyor olmadı ya uymadı bize bu adam tamamen teknik ekibin kabiliyetsizligi aynı zaha gibi

aanholt, kazımcan, adekugbe, dubois, angelino, köhn, jacobs.

2 sezon içerisinde 7 tane solbekten bir tanesini oynatamıyorsan transfer yapmayacaksın.

angelino kötü köhn gelsin o kötü jacobs gelsin, 3 ayda bir sol bek mi alacaklar sana?

25 yaşına gelmiş jacobsun kariyerindeki dakikalara bak, herif sakatlıktan kaç maç kaçırmış bir bakın ona göre 10 milyon bonservis verin bari. bu emre utkucan mıdır nedir ne işe yarıyor bu arkadaşlar?
Eskiden gelir yoktu.Vizyon yoktu.Şimdi Geliri var takımın.İyide para harcayabiliyorsun ama vizyon+emek yok.Altyapı 0 bunu gsden bilgi alan herkes söylüyor.Scout ekibi yok.Scout arias öneriyor.Kondisyonerimiz gitti takımın fizik kalitesi anadolu takımlarından kötü.Okan buruk kısa takıma uzun top oynatıyor.Yönetim saçma sapan transfer politikası yapıyor.Böyle ortamda nasıl istikrarlı başarı olacak.

3'lü oynayacaksak kanat beki olarak Jakobs, BAY, Jelert ve Emirhan İlkan yeterli olur. Emirhan'ı alalım. Bir de G.Rodriguez gibi asistçi ve mücadeleci kanat alırız. Orta saha çok önemli. Mutlaka Melo, Gedson, Lemina tipinde bir oyuncu almalıyız.

Umarım ziyech de gider yakında kosamayan adam görmek istemiyorum

Aslında zaman zaman geriye yardım ediyor ama çok isteksiz görünüyor olmadı ya uymadı bize bu adam tamamen teknik ekibin kabiliyetsizligi aynı zaha gibi
Okan bey İtalya'da umarım hadiseyle oynasmiyordur

Tahmin ediyordum bunların oyuncu alamayacaklarını kepazelik resmen.

Osimheni almasaydık takım ne güzel dengeli olurdu. 3. Olur avrupadan elenir yolumuza bakardık. Şimdi herşey çorba oldu.. Tühh sizin planlamanıza.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt