Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.555
- 36.093
- 2.773
3 lu oynayacaksan defanstta lazım bize. Abdülkerim şu haliyle 3 lu defanstta bize kalp krizi gecirtir.
Orta saha kanat defans lazim
bu adam bile haklı
ulan dursun daha ne diyeyim sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 lu oynayacaksan defanstta lazım bize. Abdülkerim şu haliyle 3 lu defanstta bize kalp krizi gecirtir.
Orta saha kanat defans lazim
uğurlu sayım Drogba- Poldi giydi - keşke bu adam giyse bir şekilde.Fransız promo ha?
Osimheni aldık daha ne istiyonŞu dönem bitsin de Dursun’u desteklediğin için kazığa oturtulma cezası alacaksın.z
Kendisine takım bakıyor olabilirOkan bey İtalya'da umarım hadiseyle oynasmiyordur
Küfür etseydin lanbu adam bile haklı
ulan dursun daha ne diyeyim sana
Ellerin dert görmesin değerli ahbabım.Şu dönem bitsin de Dursun’u desteklediğin için kazığa oturtulma cezası alacaksın.z
Elemanın isimden artısı var. Bu isimle yani en az city yapar adam şövalyeŞovalyenin ayakları çok iyi. Çoktan ederson sonrası için city göz koymuştur.
Ziyech kalsın ya, 2.yarı oyuna girip maçı değiştirebilecek tek adam kalmadı takımda Ziyechten başka.Umarım ziyech de gider yakında kosamayan adam görmek istemiyorum
Aslında zaman zaman geriye yardım ediyor ama çok isteksiz görünüyor olmadı ya uymadı bize bu adam tamamen teknik ekibin kabiliyetsizligi aynı zaha gibi
Aga seni birkaç gündür görmüyordum. İyisin değil mi?Mckennie gelmeli. Yoksa işimiz yaş.