Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mckaine alın gelin kardeşim ya rabiot peşinde kosacaginiza. Burda övülen gedsondan daha iyi oyuncu

Bu yusuf yazıcınında hala bir yere gitmemeside çok komik değil mi?Birilerinden söz almış bekliyor galiba yoksa şimdiye avrupa piyasası kapanmasınıda beklemezdi.

Ansızın gelen transferi kapattık açıklaması. En muhtemel senaryo.

İstese de 4-2-3-1 ya da 4-4-2 oynatamaz şu an elde harbi kanat kalmadı. Saçma sapan bir dizilişle oynatacak eminim

3-5-2ye keskin bir dönüş yapacaksak 1 sol stoper, 1 orta saha şart oğlu şart. Hatta sol kanat-bek de şart ama Jakobsa 9m bayıldığımız için yapılacağını pek zannetmiyorum.

Umarım ziyech de gider yakında kosamayan adam görmek istemiyorum

Aslında zaman zaman geriye yardım ediyor ama çok isteksiz görünüyor olmadı ya uymadı bize bu adam tamamen teknik ekibin kabiliyetsizligi aynı zaha gibi
Ziyech kalsın ya, 2.yarı oyuna girip maçı değiştirebilecek tek adam kalmadı takımda Ziyechten başka.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_20240904_090014.webp

3 ay Rabiot bekledik yine bir transfer döneminde birini bekledik.
Onla anlaştık bekletiyoruz nedir? Akıllanmadık hala yıllardır.
Mc. Kennie gerçekten anlaşıldıysa al gel onu. Dahası skorer kanat kalmadı Ziyech de gidecek ki gitmeli zaten koşmayan adamın işi yok takımda, kanat oyuncumuz kalmadı.
1 orta saha ve 1 kanat şart.
Uefa listesine bunlardan en fazla bir tanesi yetişir, lig için 13 eylüle kadar süre var zaten eksikler tamamlanabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt