- 3 Haziran 2015
- 56.760
- 65.897
- 4.143
Bugün inanilmaz bir hareketlilik ve dinamizm olacak. Hazirlikli olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransız promo ha?11 numara yunustan alınmalı bu adama verilmeli ...Drogba'nın numarasıydı...
başımız açıkta kalabilir ama göt tarafı sıkıntı
jalet sara ve jakos 40-45 milyon euroya alindi
fikra bu kadar
bu paranin erden timurun elinde oldugunu hayal edin neler alirdi acaba
Eskiden gelir yoktu.Vizyon yoktu.Şimdi Geliri var takımın.İyide para harcayabiliyorsun ama vizyon+emek yok.Altyapı 0 bunu gsden bilgi alan herkes söylüyor.Scout ekibi yok.Scout arias öneriyor.Kondisyonerimiz gitti takımın fizik kalitesi anadolu takımlarından kötü.Okan buruk kısa takıma uzun top oynatıyor.Yönetim saçma sapan transfer politikası yapıyor.Böyle ortamda nasıl istikrarlı başarı olacak.aanholt, kazımcan, adekugbe, dubois, angelino, köhn, jacobs.
2 sezon içerisinde 7 tane solbekten bir tanesini oynatamıyorsan transfer yapmayacaksın.
angelino kötü köhn gelsin o kötü jacobs gelsin, 3 ayda bir sol bek mi alacaklar sana?
25 yaşına gelmiş jacobsun kariyerindeki dakikalara bak, herif sakatlıktan kaç maç kaçırmış bir bakın ona göre 10 milyon bonservis verin bari. bu emre utkucan mıdır nedir ne işe yarıyor bu arkadaşlar?
Okan bey İtalya'da umarım hadiseyle oynasmiyordurUmarım ziyech de gider yakında kosamayan adam görmek istemiyorum
Aslında zaman zaman geriye yardım ediyor ama çok isteksiz görünüyor olmadı ya uymadı bize bu adam tamamen teknik ekibin kabiliyetsizligi aynı zaha gibi
Şu dönem bitsin de Dursun’u desteklediğin için kazığa oturtulma cezası alacaksın.zOkan buruk yaksın kinayi. bir anda vahiy mi indi 3-5 2 ye donecek