Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtulduk diyorsunuzda kanatları bitirdik şimdi tüm ortasahaları defediyoruz.

yerine adam gelmeden şu an adam yollamak delilik.

Dün oturdum youtubedan yorumcuları dinledim herkes Jakobsdan 3-5-2 beki olacağını düşünüyo. Benim bildiğim 3-5-2 bekinin dikine top taşıyabilmesi ve orta açabilmesi olmazsa olmaz özellikler bu adamda 2si de yok nasıl 3-5-2 beki olacak merak ediyorum. Geçen sene 3-5-2 oynayan İnterin sol kanat beki 30 maçta 11 gol katkısı vermiş mesela Jakobs son 4 senede oynadığı bütün maçlarda verebilmiş bu katkıyı. Bu gidişatın sonu İcardinin 10 numara oynadığı 4-2-3-1 benden söylemesi.

Di Marco ofansif açıdan ekstrem bir kanat bek örneği, öylesi nadir bulunur, onu baz almamak lazım. Ayrıca bizim ofansif olan kanat bekimiz diğer kanattaki Barış olacak, Jakobs oynarsa daha çok dinamik git-gel yapacak. İki kanat bek de aşırı ofansif olmaz yani.

3-5-2nin kanat bekinin topu ileri taşıyayabilmesi lazım öyle teknik driblingle çalımla falan değil eski usül dümdüz topu sürebilmesi lazım bunun için de ikili mücadelelerde güçlü kalması olmazsa olmaz bir özellik. Bu yüzden Jelertden o fizikle 3-5-2 kanat beki olma ihtimali yok.

jelertin o fizikle topçu olma ihtimali de yokmuş ama bir şekilde olmuş işte.

gs gibi kendi liginin kafa takımlarının oynayacağı üçlüde kanat bekler barış gibi olmalı, defansif açıdan zaafiyet tolere edilebilir ama ofans gücünün zayıflaması anadolu takımlarının ekmeğine yağ sürer.

ayrıca doğru kurgulanan üçlü oyun ofans gücü olarak her zaman dörtlünün önündedir.

ve bu sistemin en kilit noktası da bek oyuncularıyla stoperler oluyor. jacobs/jelert ile bu işe girmek kamikazeden başka bişey değil.

Di Marco ofansif açıdan ekstrem bir kanat bek örneği, öylesi nadir bulunur, onu baz almamak lazım. Ayrıca bizim ofansif olan kanat bekimiz diğer kanattaki Barış olacak, Jakobs oynarsa daha çok dinamik git-gel yapacak. İki kanat bek de aşırı ofansif olmaz yani.

Öyle olursa da Nelsonun oynadığı zaman yaşadığımız sıkıntıları yaşarız. Barışın kanadına ekstra 1 orta sahayı getirirler diğer kanattan top taşıyamadığımız için tıkanır kalırız.

Günaydın kanatsizsaray taraftari. Bugün transfer olmaz bence. Azimiza bal çalıp sustular.

Transferi böyle kapatırsak, yapılan Osimhen hamlesine rağmen rüzgarı arkamıza alamayız.
Gerçi yönetim daha önceleri çok fiyaskolara imza attığı için, yine benzerini yapabilirler beklerim.
Sezona bu kadro ile girer isek çok saçma sonuçlar alabiliriz.

3 tane transfer bekliyorduk herifler 1 tane bile yapamadı. Gerçi o ahlatçı ve ekürisinin ülkeye dönmesinden anlamalıydık. Gs kimlere kaldı yav

3 5 2 alışkanlık gerektiren bir sistem biz nasıl olurda böyle bir karar aldık anlamak çok güç. Öyle 3 5 2 ye döndüm hadi bunu oynayalım diyeceğiniz sistem değil büyük yıkım olabilir çok doğru oyuncular ile geçmişinde bununla oynamış oyuncu profilleri olmamız lazım.

Osimheni aldın onu besleyecek adamları alamadın böyle dengesizler.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt