Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin yapacağınız işin

fener.png

bjk.png

gs.png

3 5 2 alışkanlık gerektiren bir sistem biz nasıl olurda böyle bir karar aldık anlamak çok güç. Öyle 3 5 2 ye döndüm hadi bunu oynayalım diyeceğiniz sistem değil büyük yıkım olabilir çok doğru oyuncular ile geçmişinde bununla oynamış oyuncu profilleri olmamız lazım.
diyorum ya işte 2 kamp - yok şampiyon kadro - omurgayı korudk

ama yeni bir şey en basit hazırlık maçında bile denemedik - demribay stoper falan oldu hazırlık maçında.

harbi FM de mousela dizilim seçmekten ibaret sanıyorlar heralde - 3 aylık süreci başka türlü yorumlayamıyorum.

baş sorumlu hocamız ama malesef.

Bugünkü program:

12:00 Osimhen KAP
13:00 Osimhen tanıtım videosu
14:00 Fabrizio çok önemli biriyle anlaşmak üzere olduğumuzu paylaşır
16:00 anlaşma sağlanmaz
17:00 başka biriyle anlaştığımız haberi muhabirler tarafından açıklanır
19:00 taraftarın tepkisi yüzünden o kişiden vazgeçilir
21:00 taraftarın istediği biriyle anlaşmaya çalışılır
23:00 anlaşma sağlanır
01:01 evraklar yetişmediği için transferden vazgeçilir

aklıma geldi bir tane kel muhabir vardı Belhanda ile ilgili gitmicek gitmicek diyen. o napıyo? ismini de unuttum

3 5 2 alışkanlık gerektiren bir sistem biz nasıl olurda böyle bir karar aldık anlamak çok güç. Öyle 3 5 2 ye döndüm hadi bunu oynayalım diyeceğiniz sistem değil büyük yıkım olabilir çok doğru oyuncular ile geçmişinde bununla oynamış oyuncu profilleri olmamız lazım.
Bu takım yıkımı yaşadı zaten. Mevcut haliyle devam ederse okan da kovulur yakında. Sistemini değiştirmesi şart

Öyle olursa da Nelsonun oynadığı zaman yaşadığımız sıkıntıları yaşarız. Barışın kanadına ekstra 1 orta sahayı getirirler diğer kanattan top taşıyamadığımız için tıkanır kalırız.

Jacobs açık da oynayabilen bir sol bek, biraz topla dribling özelliği vardır. Fiziği de fena değil. Ben asist anlamında dedim Dimarco ile kıyaslama diye. Ayrıca asıl hücumcu bekimiz Barış diye, öbür taraftan hiç gelemicez diye bir olay yok. Ayrıca topu rakip alana sadece öyle kafanı eğip dribliğin yaparak taşımazsın. Ortada kabak gibi üç tane orta sahan var. Onlardan da pasla, alanlara koşu atarak, alan değiştirerek topu hücuma taşımalarını bekleyeceğiz. Doğru paslarla atak yönünü hızlı değiştirmek de diğer bir çözüm. Ayrıca iki santrafor devamlı ceza sahası içinde kamp kurmayacak. Icardi bir adım geriye gelerek, Osimhen de sağa sola deplase olarak, koşular atarak yardımcı olacaktır. Özellikle Osimhen Barış'a yaklaştığında orada inanılmaz üstünlük kurabilirler ataklarda. Aşırı sınırlı ve sabit fikirli bir bakış açısıyla yorumlamaya gerek yok yani bir sistemi...

Umudumuz Gardi beyler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Rabiot yani ne bileyim tüm yaz yan gelip yattı

gelecekte form bulacakta edecekte....olsa bile içimin rahat olmayacağı bir harcama olacak - hayvan gibi para çünkü.

"ya gideyim takılayım 7 ay işte 15 M mu alır kaçarım" kafasında olma korkum var .

Aynen. Adamı alsak hiç kamp görmediği için minimum 2 aya ancak tam hazır olur. Üstüne isteksiz gelecek. Umarım rabiot işi olmaz. Mckennie olması çok daha doğruydu. Keşke adını yazdırmadan transfer edebilseydik.

takımın arınma tercihini anlıyorum ki bunu bazen büyük takımlar yaparlar basarili olsalar bile real juve bayern de zaman zaman yaptı bunu

ama hoca ve yönetimin bu arınma ihtiyacını haziranda bilemedin bjk maçı sonrası o da mı olmadı ilk young boys maçı sonrası görüp hızlıca aksiyon alması gerekirdi

şimdi hem takım eksildi hem de yeni oyun ve oyuncunun alışma süreci kalmadı

biz en geç ads maçına yeni taktikle cikmaliydik mesela

şimdi oyuncular milli takımda çalışacak zaman da yok

Ben AVL kadrosuna adam geleceğini sanmıyorum daha...

Lig için 10 gün daha bir şeyler ile upraşıp kapatacaklar konuyu.

bugün beklentim 0 gelecek transfer olarak . Sergio ziyech haberleri belki doğru çıkar.

Bu takım yıkımı yaşadı zaten. Mevcut haliyle devam ederse okan da kovulur yakında. Sistemini değiştirmesi şart
Okan hoca hayatında 3 5 2 oynatmamış hiç bir klübünde tamam sistem değişir 4231 oynamaz 442 ye dönersin 433 e dönersin 352 ye dönmek bi anda intihar olma olasılığı çok yüksek.

diyorum ya işte 2 kamp - yok şampiyon kadro - omurgayı korudk

ama yeni bir şey en basit hazırlık maçında bile denemedik - demribay stoper falan oldu hazırlık maçında.

harbi FM de mousela dizilim seçmekten ibaret sanıyorlar heralde - 3 aylık süreci başka türlü yorumlayamıyorum.

baş sorumlu hocamız ama malesef.

Kampta istesek de üçlü savunma deneyemezdik. Stoper yoktu. Ondan dörtlüde bile Demirbay'ı, Berkan'ı stoper oynattık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt