- 18 Mayıs 2011
- 53.001
- 56.879
- 4.613
Gunaydin Can naber ?kurtulduk diyorsunuzda kanatları bitirdik şimdi tüm ortasahaları defediyoruz.
yerine adam gelmeden şu an adam yollamak delilik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gunaydin Can naber ?kurtulduk diyorsunuzda kanatları bitirdik şimdi tüm ortasahaları defediyoruz.
yerine adam gelmeden şu an adam yollamak delilik.
diyorum ya işte 2 kamp - yok şampiyon kadro - omurgayı korudk3 5 2 alışkanlık gerektiren bir sistem biz nasıl olurda böyle bir karar aldık anlamak çok güç. Öyle 3 5 2 ye döndüm hadi bunu oynayalım diyeceğiniz sistem değil büyük yıkım olabilir çok doğru oyuncular ile geçmişinde bununla oynamış oyuncu profilleri olmamız lazım.
Bu takım yıkımı yaşadı zaten. Mevcut haliyle devam ederse okan da kovulur yakında. Sistemini değiştirmesi şart3 5 2 alışkanlık gerektiren bir sistem biz nasıl olurda böyle bir karar aldık anlamak çok güç. Öyle 3 5 2 ye döndüm hadi bunu oynayalım diyeceğiniz sistem değil büyük yıkım olabilir çok doğru oyuncular ile geçmişinde bununla oynamış oyuncu profilleri olmamız lazım.
Öyle olursa da Nelsonun oynadığı zaman yaşadığımız sıkıntıları yaşarız. Barışın kanadına ekstra 1 orta sahayı getirirler diğer kanattan top taşıyamadığımız için tıkanır kalırız.
günaydınlar efenim,Gunaydin Can naber ?
Taraftarda bir gariplik var bjk ve young boys maçından sonra gidipte kimse istifa diye bağırmadı.Rezalet
İlk maç istifa diye inlemeli her yer
Oyuncu değil derlerYusuf Demirin kariyer sezonu oynama ihtimali beni heyecanlandiriyor acikcasi
Rabiot yani ne bileyim tüm yaz yan gelip yattı
gelecekte form bulacakta edecekte....olsa bile içimin rahat olmayacağı bir harcama olacak - hayvan gibi para çünkü.
"ya gideyim takılayım 7 ay işte 15 M mu alır kaçarım" kafasında olma korkum var .
İstanbul'a bile gelmişti ya. Alamadık klasik son dakika mallıkları..
Okan hoca hayatında 3 5 2 oynatmamış hiç bir klübünde tamam sistem değişir 4231 oynamaz 442 ye dönersin 433 e dönersin 352 ye dönmek bi anda intihar olma olasılığı çok yüksek.Bu takım yıkımı yaşadı zaten. Mevcut haliyle devam ederse okan da kovulur yakında. Sistemini değiştirmesi şart
diyorum ya işte 2 kamp - yok şampiyon kadro - omurgayı korudk
ama yeni bir şey en basit hazırlık maçında bile denemedik - demribay stoper falan oldu hazırlık maçında.
harbi FM de mousela dizilim seçmekten ibaret sanıyorlar heralde - 3 aylık süreci başka türlü yorumlayamıyorum.
baş sorumlu hocamız ama malesef.