- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
lan Sergio üçlü ortaya sahaya çuk diye otururdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oldu ama
Oliviera oynayacağına efe oynar daha iyi ya bitik adam.kurtulduk diyorsunuzda kanatları bitirdik şimdi tüm ortasahaları defediyoruz.
yerine adam gelmeden şu an adam yollamak delilik.
Dün oturdum youtubedan yorumcuları dinledim herkes Jakobsdan 3-5-2 beki olacağını düşünüyo. Benim bildiğim 3-5-2 bekinin dikine top taşıyabilmesi ve orta açabilmesi olmazsa olmaz özellikler bu adamda 2si de yok nasıl 3-5-2 beki olacak merak ediyorum. Geçen sene 3-5-2 oynayan İnterin sol kanat beki 30 maçta 11 gol katkısı vermiş mesela Jakobs son 4 senede oynadığı bütün maçlarda verebilmiş bu katkıyı. Bu gidişatın sonu İcardinin 10 numara oynadığı 4-2-3-1 benden söylemesi.
3-5-2nin kanat bekinin topu ileri taşıyayabilmesi lazım öyle teknik driblingle çalımla falan değil eski usül dümdüz topu sürebilmesi lazım bunun için de ikili mücadelelerde güçlü kalması olmazsa olmaz bir özellik. Bu yüzden Jelertden o fizikle 3-5-2 kanat beki olma ihtimali yok.
iyisi kötüsü değil - kadro derinliğin burda vurgulanan kısım hocam. oliv gidiyorsa bugün ortasaha gelemsi lazım mesela.Oliviera oynayacağına efe oynar daha iyi ya bitik adam.
Laurent Robert - Oyuncu profili
ahaha buldum tamam. Premier ligde oynamış efsane fransızlar deyince çıktı karşıma..
çok klas topçuydu..
Transfer şart zaten ona lafım yokiyisi kötüsü değil - kadro derinliğin burda vurgulanan kısım hocam. oliv gidiyorsa bugün ortasaha gelemsi lazım mesela.
bu arada efe önce 25 dk dan falza bir süre alsında...
Di Marco ofansif açıdan ekstrem bir kanat bek örneği, öylesi nadir bulunur, onu baz almamak lazım. Ayrıca bizim ofansif olan kanat bekimiz diğer kanattaki Barış olacak, Jakobs oynarsa daha çok dinamik git-gel yapacak. İki kanat bek de aşırı ofansif olmaz yani.
İstanbul'a bile gelmişti ya. Alamadık klasik son dakika mallıkları..Lauren Robert'ın adının bizle geçtiğini hatırlamıyorum hiç. Ben Yoann Gourcuff diyecektim ama EPL yazdığını görünce yazmadım.