Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.604
- 66.707
- 5.003
Manu :Manchesterın rabiot diye bi düşüncesi yok beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manu :Manchesterın rabiot diye bi düşüncesi yok beyler
Dursun Özbek: "Veronique Rabiotu bana birakin"
Manu :
Bence değil, ligde seni zorlayacak 3 hadi bilemedin 4 takım var onun içinde Rabiot'a ihtiyacın varsa zaten Okan hocaya niye 3 milyon euro veriyoruz, Anadolu takımlarına karşı ben çıksam bu kadro ile 10 maçın 9'unu takım kendi kazanır zaten.Bu sezon lig, Avrupa Liginden daha önemli farkındasındır umarım.
Yb maçında vurdu bi tane zayıf kaldı assaydi köşeye valla süper olurdu. Ben inanıyorum sara Galatasaray efsanesi olacak.Sara skor üretmeye başlarsa tüm takım rahatlar.Uzaklardan bir tane ateşlese peşine üretkenliği daha çok olur.
Avrupa Ligi'nde şampiyon olursan hem maddi hem manevi kazancı çok daha yüksek. Şampiyonlar Ligi'ne de direkt katılıyorsun.Bu sezon lig, Avrupa Liginden daha önemli farkındasındır umarım.
icardi nerde HAKAAANNNNNTransfer-Osimhen-Baris
Sara-Torreira-Mckennie
Jakobs-Sanch-Nels-Jelert
————Muslera————
Lig şampiyonu direkt Şampiyonlar Ligine giriyor ve şampiyonu derbi maçları belirleyecek. Mevcut çıtkırıldım takım da hiç güven vermiyor derbilerde. Biraz sert adamlara ihtiyaç var. Jakobs ve Osimhen böyle oyuncular ama yetmez. Al Rabiot'u yazın da orta saha arama bir daha.Bence değil, ligde seni zorlayacak 3 hadi bilemedin 4 takım var onun içinde Rabiot'a ihtiyacın varsa zaten Okan hocaya niye 3 milyon euro veriyoruz, Anadolu takımlarına karşı ben çıksam bu kadro ile 10 maçın 9'unu takım kendi kazanır zaten.
CL'ye gitsen ne olacak yine bu düzenle önemi bu ise?
Kral 5-6 hafta dinlensin fit geri dönsün buluruz bi cözüm