Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm kampı 4-2-3-1 bitirmek ve sezona başladıktan sonra radikal kararla 3-5-2'ye dönmek ona göre transfer yapmak ilginç iş.

umarım doğru işler yapıyoruzdur.

Dursun Özbek: "Veronique Rabiotu bana birakin"
1725353448307.webp

şu karizmaya hayır diyecek kadın tanımıyorum reis

Bu sezon lig, Avrupa Liginden daha önemli farkındasındır umarım.
Bence değil, ligde seni zorlayacak 3 hadi bilemedin 4 takım var onun içinde Rabiot'a ihtiyacın varsa zaten Okan hocaya niye 3 milyon euro veriyoruz, Anadolu takımlarına karşı ben çıksam bu kadro ile 10 maçın 9'unu takım kendi kazanır zaten.

CL'ye gitsen ne olacak yine bu düzenle önemi bu ise?

rabyo oyalıyor son dakika haber verecek.. yine orta saha bomboş.. santraforun kalitesini belli edecek bir orta sahamız yok santraforlar sahada dolanır durur.. en basit takımlardan garip garip skorlar alırız... orta sahanın çok net olması lazım.. mccennie iyi incelenmesi lazım ndombele vari diye yorumlar var.. arias gelecekse bir an önce açıklanmalı.. stoper, orta saha, kanat diye milleti yükselttiler ama hepsi zor transferler.. son saatlere kaldı..

huysuz s.yüksel mckennie istemiyor ivedi şekilde alınmalı

Okan hocanın daha önceki takımlarında 3-5-2 vs tarzı dizilişle oynattığı oldu mu bilgisi olan var mı

Bence değil, ligde seni zorlayacak 3 hadi bilemedin 4 takım var onun içinde Rabiot'a ihtiyacın varsa zaten Okan hocaya niye 3 milyon euro veriyoruz, Anadolu takımlarına karşı ben çıksam bu kadro ile 10 maçın 9'unu takım kendi kazanır zaten.

CL'ye gitsen ne olacak yine bu düzenle önemi bu ise?
Lig şampiyonu direkt Şampiyonlar Ligine giriyor ve şampiyonu derbi maçları belirleyecek. Mevcut çıtkırıldım takım da hiç güven vermiyor derbilerde. Biraz sert adamlara ihtiyaç var. Jakobs ve Osimhen böyle oyuncular ama yetmez. Al Rabiot'u yazın da orta saha arama bir daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt