Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.236
- 2.278
- 1.913
Anasini satim bu Avrupadaki takimlar ne zamana kadar daha oyuncu yazdirabiliyor ligleri için? Serbest oyuncular daha piyasada olmasi moral bozucu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen geldi hoş geldi ama senin yerin herzaman ayrı kral
Olamayacaksın. Lig daha sağlıklı ve mantıklı bir hedef. Hem de psikolojik bir kırılma rakipler için. Tabii ki de çarpışacağız AL'de ama 3 sene üst üste + Şampiyonlar Ligi bileti önemli. Ayrıca UEFA gelirleri Süper Lig'den hallice geliyor bana. Çok kadar fark var CL ile arasında.Avrupa Ligi'nde şampiyon olursan hem maddi hem manevi kazancı çok daha yüksek. Şampiyonlar Ligi'ne de direkt katılıyorsun.
Fenere giderse ben onun anasını...Rabiot'yu Fener alacak bence.
2 transfer yaparsak kanat ve orta saha dir
Stoper isi yatti ozaman
Bazi ulkelerde son tarih yok.Serbest statü için avrupada son tarih nedir
işte kafayı yiyorum bu hamleleri yapıyoruzda bunlar böyle en hazır olabileceğin dönemin sonunda kadayıfın kaymağı olacak hamleler - esas ihtiyaçlar hala karşılık bulamadı.Olamayacaksın. Lig daha sağlıklı ve mantıklı bir hedef. Hem de psikolojik bir kırılma rakipler için. 3 sene üst üste + Şampiyonlar Ligi bileti önemli. Ayrıca UEFA gelirleri Süper Lig'den hallice geliyor bana. Çok kadar fark var CL ile arasında.
Amrabat-Fred-Rabiot yapar Mou.fb rabiot'u napacak bi sürü ortasahaları var fred'in yedeği mi olacak