Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasini satim bu Avrupadaki takimlar ne zamana kadar daha oyuncu yazdirabiliyor ligleri için? Serbest oyuncular daha piyasada olmasi moral bozucu.

Valla Icardi ve Osimhen ikisi birden fit olunca nasil bir kadro olacak cok merak ediyorum

Okanin 3‘lü sisteme gececegine inanmiyorum nedense

Insallah Osimhen transferi biryerimizde patlamaz

2 transfer yaparsak kanat ve orta saha dir

Stoper isi yatti ozaman

Avrupa Ligi'nde şampiyon olursan hem maddi hem manevi kazancı çok daha yüksek. Şampiyonlar Ligi'ne de direkt katılıyorsun.
Olamayacaksın. Lig daha sağlıklı ve mantıklı bir hedef. Hem de psikolojik bir kırılma rakipler için. Tabii ki de çarpışacağız AL'de ama 3 sene üst üste + Şampiyonlar Ligi bileti önemli. Ayrıca UEFA gelirleri Süper Lig'den hallice geliyor bana. Çok kadar fark var CL ile arasında.

simdi iyi orta açabilen bir kanat ve iyi top dagitan bir orta saha lazim.

Olamayacaksın. Lig daha sağlıklı ve mantıklı bir hedef. Hem de psikolojik bir kırılma rakipler için. 3 sene üst üste + Şampiyonlar Ligi bileti önemli. Ayrıca UEFA gelirleri Süper Lig'den hallice geliyor bana. Çok kadar fark var CL ile arasında.
işte kafayı yiyorum bu hamleleri yapıyoruzda bunlar böyle en hazır olabileceğin dönemin sonunda kadayıfın kaymağı olacak hamleler - esas ihtiyaçlar hala karşılık bulamadı.

kafayı yememek çok zor.

fenerde şimdi musluğu açıp limit mimit vs dinlemeden etmeden Rabiot'a saldıracak misileme gibi. ihtiyacın olan profillerden biri de o mesela - sen daha orayı doldumadan taraftarı 3 te meşale yaktıracak adamı halledip fotolarda çıkıyorsun . göreceğiz 2 gün neler olacak.

erden timur şurda uçaktan inip uyuyup sabah ortasaha işine gitmişti bile mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt