Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.236
- 2.278
- 1.913
Meslegin ne, renktas?zorluklari da var üstad
gecenin 2’sinde ariyorlar bazen bura çöktü şura çöktü vs.
Mesai saati kavrami yok ama gün genel olarak bos geciyor dogru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meslegin ne, renktas?zorluklari da var üstad
Şampiyonlar ligi bugün sonmuş adminimBeyler basliga 1 saat evvel koskoca yazdik tarihi zaten, hala neyin muhabbeti bu yahu? Okumuyor musunuz?
Pm olunca konusmayi bilmen sosyal olman gerekiyor üstadolm benim toplantılar ""eaaaabbbbiiiii hakediişşşş yapılmadı sen bana iş dion yeaaaaaaa" larla geçiyor 7/24 bazen. o yüzden o kadar stressiz geliyor ki bana dışardan - tabii zorluğu vardır ayrı konu.
ama kariyr hedefi olarak PM ol - rahat et derim. böyle rahat çalışma programı ben görmedim.
Hala burdasın ya. Seni kırmak istemiyoruz ama git yaniZiyech Galatasarayda kalmak istiyormuş.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazilim müh üstadMeslegin ne, renktas?
Dün @V. Haydar Geven ile de aynı mevzuyu tartışmıştık. Jakobs saf savunma beki olarak anlatılıyor ki istatistiki portresi de bu yönde. Boylu da bir adam. Orası için ideal duruyor. Çünkü sağ-sol stoperler hamleli ve açık alanda savunma yapabilen oyuncular olarak kurgulanıyor bu düzende. Bizde bu işi yapabilecek Davinson ve Jakobs var sadece. Nelsson ve Apo'nun birebir savunmaları bana göre çok zayıf.Katiliyorum ama top kaybinda Nelsson arkada ve Davinson'un hiziyla dönme ihtimaliyle kurtarmak isteyebilir o senaryolari. Apo yerine çevik bir sol stoper benimde tercihim olur.
Neyi okumuyor muyuz ?Beyler basliga 1 saat evvel koskoca yazdik tarihi zaten, hala neyin muhabbeti bu yahu? Okumuyor musunuz?
iş tarif ediyon ama yav , bilidğin kısımdan - millete restoran şarap tavsiyesi vermeyeceksinPm olunca konusmayi bilmen sosyal olman gerekiyor üstad
Ben pek sevmiyorum konusmayi
Bana is geliyor yapiyor geciyorum cok muhabbet etmiyorum
Ben 2 kelimeyi bir araya zor getiryorum
Nesi boş geçiyor lan gününzorluklari da var üstad
admirim sakin ol lütfenBeyler basliga 1 saat evvel koskoca yazdik tarihi zaten, hala neyin muhabbeti bu yahu? Okumuyor musunuz?
Bizim saate göre 5 Eylül oluyor onlara göre 4 Eylül geceyarısı, bir saat ileri çevirince saati 5 Eylül oluyor bize göreZaten sizin de yazdığınıza göre 5 Eylül oluyor. 3 Eylül 23:59 ile 4 Eylül 24:00 arasında 24 saat 1 dakika fark var. Bu gece bitiyor olsaydı 4 Eylül 00:00 yazardı. 4 Eylül 24:00 = Eylül'ün 4'ünün 24. saati anlamına geliyor
bokunu cikarmasinlar bence. bu isin ileriside var. 3 senedir taraftar cok simartildi bence. bir dusus yasarsak herkez bunalima girer. ust seviyedeki oyunculara burun kiviriyoruz. sisteme uyacak oyuncular alsinlar yeterOsimenh kadar ses getircek transfer peşindeymişiz
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi