- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.129
- 3.923
Birazdan haberler arka arkaya düşer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben dedigimde kimse like atmadi amirim, durum cok vahim kanatsiz kaldik resmen3 kanat yollayıp 0 kanat aldık, Kerem’in gidişine niye onay verdik son gün, skandal artık şu mevzular.
Taylan'ı kadroya ekleyecek olabilirler mi? Sayı düşmesin diye...Ekli dosyayı görüntüle 260229
Hepimizin atladığı konu başımıza bela olacak
Şu an 1 tane kontenjan kalmış durumda Avrupa için
O 1 kişi Stoper mi orta saha mı kanat mı olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
InsBirazdan haberler arka arkaya düşer
Bedava bedavaSami Yen Haber: "Osimhen'in 1 yıllık maliyeti 6 milyon euro"
Osimhen resmi imzayı attı. Kulübün kasasından 1 yıl için 6 milyon euro çıkacak.www.gscimbom.com.tr
Birazdan haberler arka arkaya düşer
Danso-Rabiot-Tresor(@Murat Durmaz için)-Kostic yeter4 transfer gelecek gibi yarınki uçak minibüse dönüşebilir.
Ali Naci Küçük: "İşler yolunda giderse, Galatasaray'dan 1 orta saha, 2 kanat ve 1 stoper transferi bekliyorum."
Zaha 1 sene sonra dönecek inşallah. Bu yüzden mutluyum. Keşke kiralama işi olmasaydı ama oldu işte..Anti Zahacılar ve Anti Keremciler mutludur herhalde
Elimizde sol kanat kalmadı
Oyuncunuzun değerini bilmezseniz böyle gazetecilere yedirirler işte
Taylan'ı kadroya ekleyecek olabilirler mi? Sayı düşmesin diye...
Üstad uefaya 1 kere. Uefa işi bittikten sonra yabanci dahi alsan UEFA'ya yazdirmazsin ama ligde oynatırsin. Geçen seneki köhn işi gibi olur ligde oynuyordu uefada oynayamamistiBu uefaya bir kere mi liste veriliyor ikinci tura cikinca guncelleme yokmu varsa 13.e kadar yabanci alabiliriz demek
Rabiot bu geceye kadar Avrupa'da bir büyük kulübe olmazsa bende olacağını düşünüyorum.CL Deadline’de kulüpler Rabiot’a imzalayamazlar yarın gelir
McKennie AVL’ye bile gitmedi
3 kanat yollayıp 0 kanat aldık, Kerem’in gidişine niye onay verdik son gün, skandal artık şu mevzular.