Kayhan Tamer
Sarı Üye
- 7 Temmuz 2024
- 101
- 85
- 48
Casemiro geleceğine Ryan Henk Donk'un tekrar takımımza kazandırılmasını yeğlerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korumuş üstad senden değerli değilBugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
g.oBugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
Dogru3-5-2 ler havada uçuşuyoda Aralığa kadar formda bir icardi yok. O tarihe kadarda tek forvet oynarız. İcardi ufak ufak ısınınca Oshimen kanat forvet olarak görev yapar. Bence çokta 3-5-2 filan beklemeyin
Geçmiş olsun dikkat et rtas amanBugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk
bugünleri gösteren rabbimize hamd olsun reis senden nbr
Giderken ne aldı acaba 2 sene sözleşmesi olan ve daha düne kadar sürekli oynatılan adam bir anda bonservisine karşılık sözleşme fesihini kabul ediyor.Şikeciler 6m verdiği Krunic'in bonservisini aldıktan 3 ay sonra bedelsiz yollamış![]()
Eyv kanka ucuz atlattım vurmamla tak sesini duyup gözü açmam bi oldug.o
tikatli olalım pls
Aralık nedir yav adam ameliyat mı olacak? Hadi uzun süre yok desek bu defa da kanat yok. Barış ile Yunus kalıyor tek.2-5-2 ler havada uçuşuyoda Aralığa kadar formda bir icardi yok. O tarihe kadarda tek forvet oynarız. İcardi ufak ufak ısınınca Oshimen kanat forvet olarak görev yapar. Bence çokta 3-5-2 filan beklemeyin
Vallahi allah korudu rtaşAllah korumuş üstad senden değerli değil
Eyvallah rtaşGeçmiş olsun dikkat et rtas aman
Gecmis olsun. İyi ki takla atmamissin. Cana gelecegine mala gelsin sıkma canini.Bugün arabayla takla atıyordum direksiyonda uyumuşum tünelin içinde kaldırıma vurdum lastik mastik yarıldı, osimheni izleyecez diye ölüyorduk